Sommaren är kommen!

Hallå :) dålig uppdat. blablabla jag vet!

Hur skön dag som helst idag iaf! Känns verkligen som sommar och det är helt underbart :)
Igår, som Anna skrev, gick vi ut och grilla men inte på HILudden som det var tänkt utan det blev icktjärn, vi var några stycken som drack och grillade, var hur kul som helst!

Imorse vaknade vi hemma hos mej och snart kom även Minna och Anna och joinade oss, sen klev vi upp och gick först på ok och Adam och Anna köpte korv, och det var JÄTTEvarmt hohooo! Sen gick vi in på stan och köpte glass sen gick vi upp och hemköpstaket och solade och spelade kort! Vid 3 eller nått drog Anna och Minna hem då gick jag hem och duschade mm sen kom Adam och hämtade upp och vi åkte ut till Ullånger och våldgästade Anna och tog med hon till Minna där vi befinner oss för tillfället! Får se vad vi hittar på :) Nu ska jag gå och vara social! Pusshej!

Anna Vågberg gäst bloggar

Hej alla!

Jag vet att ida är sämst på att blogga så därför tar jag saken i egna händer.  Nu ska jag Ida minna till kramfors och grilla med lite folk ute på HIL udden, hemmatrakter för mig minna och grabbsen Ida får vara lite mobbad som vanligt,(vi mobbar dig av KÄRLEK Ida)

Vi har gjort massa skoj sedan ida bloggade sist kastat kondomer med vatten i kört ifrån Ida blivit omkörda av polisen med blåljus varit med oss på skolan och massa! Jag vet faktiskt inte vad jag ska skirva. Men nu fick ni iallafall något roligt att läsa.

Ska ta Ida i örat och be henne blogga mer ch roliga saker:d Nej nu ska jag vandra bussen går snart:)

Btw besök min blogg!

Monday morning

God morgon!

Nu ska jag spendera ännu en vecka efter att ha varit i kramfors/ullånger hela påsklovsveckan, känns väl sådär! Men veckorna går fort och snart är det helg igen.

Kom hit igår vid 19.00 tiden, städade upp litei lägenheten och packade upp sen gick jag till Mia och Jossi, var inte där nå länge alls utan gick hem med Jossi efter en timme eller så. Men nu ska jag snart gå på skolan, ska fika med Mia och Lydia innan matten börjar 09.10 :) Efter skolan blir det nog body pump med Lydia. Ha en bra dag! Puss

Nostalgi

Lydia och Maja var nyss här och tittade på en massa gamla festbilder och bilder från turkiet, jag dööööör vad jag vill ha sol sommar och fest nu :) woho! och turkiet? hur kul var inte det haha ;D lite senare kom Emma hit också och tittade på lite turkietbilder :) nu är jag ensam igen och ska väl lägga mej och se på oc snart, har snart sett klart sista säsongen, det suger :p men så äre! nu ska jag diska lite också buhu! men ha det bra :) puss



Onsdag

Vilka roliga rubriker jag kommer på! Verkligen.. men skitsamma. Sitter i lägenheten nu och har nyss dammsugat upp allt jeansludd som hamnade på golvet igår när jag gjorde hål i jeansen ;p har lite att diska också men det får vänta lite!
Snart kommer Maja Lydia och Erika hit en sväng :) Får väl se vad vi hittar på. Ha det bäst! Puss

Slitna jeans

Tjo!
Efter att ha legat och sett på oc i nått som kändes timmar så var jag duktig och drog mej upp ur sängen och gick ut och gick broarna runt! Dukigt av mej :) Sen när jag kom in poppade jag popcorn som jag råkade salta alles för mkt så dom blev inte så goda.. och hade planer på att diska och städa lite men det har jag inte orkat gjort än och nu är kl 11 så jag lär inte orka sen heller! Istället så har jag suttit med ett par gamla trasiga jeans och gjort lite mer hål i dom med sandpapper, blev rätt bra faktiskt!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... börjar inte förns kl 12 imorrn och jag är inte särskilt trött men jag har ändå inget att göra så jag kan lika gärna lägga mej och se på oc för ovanlighetens skull ;p Så puss och god natt på er!

Trött!

Hallå! Kom hem för skolan för ett tag sen och har pratat i telefon sen dess, men nu har jag lagt på och funderar på om jag ska sova ett tag eller om jag ska laga till lite mat? Blir nog maten, är sjukt hungrig :P Sen ska jag lägga mej och se på oc och då lär jag ju somna hur som helst!

Senare ikväll ska jag ut och gå en sväng hade jag tänkt sen ska jag nöta sönder ett par jeans, fick lite sandpapper från hantverk på skolan idag så jag hoppas det kommer gå bra ;p som är dom ju redan trasiga så det är ju inte så att det gör något om det blir fult för jag hade ju ändå tänkt slänga dom tills jag kom på att jag skulle nöta dom.
Men jaja, spisen kallar, eller min mage rättare sagt, blir ingen gorumetmiddag direkt haha, det blir ägg bacon och ris eller mackor, eller båda? jag vet inte men gott ska det bli iaf! Pusss

Uppdatering

Tjo! Jag som skrev att jag skulle bli bättre på att uppdatera, det gick ju verkligen bra? Jag får ju faktikst skylla på att min dator inte mår nå bra och hittar inte usb modemet ibland och då är det ju svårt att skriva eftersom jag inte kommer in på internet då!!

Men nu är jag inne iaf hehe men ska snart gå till skolan annars blir jag sen och då blir inte Micke glad! Har arbetsmiljösäkerhet och gastronomi idag, sen har vi även svenska ;( våra tisdagar som brukar vara så sköna, vi brukar få sluta efter Mickes lektioner, alltså halv 12, men nu ska vi ha svenska igen så idag slutar vi halv 3, kul!! Anledningen till att vi inte haft nån svenska på 10 veckor är för att först var vi på praktik i 4 veckor sen var hr3orna som vi har svenska med på praktik i 6 veckor dom med och då kan vi tydligen inte ha svenska? Visst jag klagar inte för hur kul är det med svenska? Men vi kommer ju få huuuur mkt som helst att göra nu fram till sommar lovet!

Men nu måste jag kila, ha en bra dag :) Puss

Parteeeey

Hallå :)
Svinkul kväll igår med Malin Mia och Jossi at Mias place, haha vi drack och dansade lite ;) Förfestade för idag hehe! Nu sitter vi hemma hos mej och det målas det naglar och det sminkas med mera. Ikväll ska bli en kanonkväll hörreni, så ha det bra så syns vi! Pusshej

Torsdag

Hejsan!

Dagen har sett ut som så att jag och Malin som sov här tog en sovmorgon och skippade matten imorse så jag började inte förns halv 1 och innan det gick jag Malin, Lydia, Sanna och Erika ut och tog en fika på stan. Efter skolan åkte Malin hem och jag gick hem till mej en sväng innan jag och Lydia gick på spinningen och plågades hahah! Sjukt jobbigt var det men skönt efter iaf :) Sen kom Mia K hem till mej och vi satt bara och pratade om allt möjligt innan vi kom på att vi skulle gå och sola och köpa godis haha!

Nu sitter jag iaf ensam här i min fina lägenhet och ska väl ta tag i lite disk nu innan det blir kväll, himlarns va kul! Men ha en bra kväll alla :) Jag planerar att bli lite bättre på att uppdatera haha ;) Puss på er

hej alla glada pullor

hellloo, wzuuppp..
nerå..  Själv är man hemma i boningen och ska snart på bio med ida " vill ha ***
hoppas att alla får det lika blött som jag kommer få det ikväll. hejsvejs :) PUSS
/ malzino

RSS 2.0