Black Sabbath

Nu ska jag snart iväg och jobba ännu en natt. Har inte hänt så mycket sen sist jag bloggade, for till Anna där det skedde en liten incident (som vanligt när jag är där...) Jag och Anna låg i sängen och såg på film eller nått och vi kom på att vi var sugna på popcorn men Anna var lat och bad mej göra det så jag var snäll och klev upp och skulle göra det (det är inte det lättaste när man är i jättarnas land och allt är alles för högt upp för lilla dvärg mej) så jag sträckte mej efter popcorna och fick tag på dom, la dom sen i micron såklart, satte micron på 3:50 min, för som det står på påsen ska den poppas i 2-4 min och jag brukar alltid poppa på den tiden, men vad händer? Jo när jag har legat inne hos Anna en stund och väntat på popcornen och ska gå ut och hämta dom så känner jag att det luktar heehhe lite bränt... så jag tittar ut i köket och vad ser jag? INGET för köket är rökfyllt ähurm... så jag sprang och hämtade popcornen som nog brunnit lite.... det var inte en fläck på dom som inte var svart!! Och helvete vad det luktade... jag säger då det jag ska aldrig mer åka till Anna, gör bara massa såna där dumheter jämt, fattar inte hur jag lyckas! Anna tyckte det var kul iaf haha!

Men nu måste jag kila för min skjuts är snart här! IMORRN KOMMER EMMA P!

Puss påer

föresten, här har ni ett bra musiktips, nej två föresten,

Black Sabbath-Paranoid
AC/DC-Back In Black

heyhey

hejsan!

är i ullånger hos pappa nu och sitter och äter lite, ska snart slå på supernatural! sen vid 8 när anna och malin har tränat klart ska jag följa med upp till anna en sväng! har inge mer att skriva nu så vi hörs sen! puss

God morgon?

Jag vaknade klockan 4, känns skitkonstigt det här haha, men det gick iaf jättebra att jobba natt inatt och jag höll inte på att somna en enda gång :) Visst blev jag trött men det gick bra! Oc h det var ganska mysigt att jobba natt, kan jag tänka mej göra mer i framtiden, ska ju göra det inatt med sen tisdag onsdag och torsdag natt också!

Nu ska jag följa med mamma ut en sväng som har lovat att gå ut med grannens hund som är bortrest sen ska jag lägga mej och se på sjunde himlen haha, eller kanske supernatural? Det var sjukt länge sen och det är fan det bästa som finns! Plus att min man är ju med, han är inte helt fel att titta på!!



Men nu ska jag kila, skriver jag inte ikväll innan jag börjar jobba skriver jag imorrn eftermiddag när jag sovit klart! Puss

At night

Hejsan

Varit en seg dag och jag har inte gjort så mkt, sov ganska länge sen låg jag och såg på vänner tills mamma kom vid halv 5 och hämtade mej, ska ju vara hemma hur länge som helst nu så det var ganska mkt packning som följde med hem! När jag vaknade imorse hade jag även fått ett sms av min chef på viktoriagården att jag skulle ringa henne så jag gjorde det och hon sa att hon hade 3 nattpass om jag vill ta på mej dom, först nu inatt och sen imorrn att och sen söndag natt så jag tog på mej lite jobb, men inte söndag natt! Men så nu har jag nyss duschat och ska klä på mej sen börjar jag jobba klockan 21, ska bli ganska spännande att jobba natt faktikst, första gången jag gör det inatt, ska bli intressant att se hur bra jag kan hålla mej vaken? Sov ju iofs länge idag men har inte kunnat sova nå mer fast jag försökt! Blir nog lättare imorrn!

God natt alla ni då som inte ska jobba natt, vi hörs imorrn efter 3-4!

Break even

Gick ganska bra på skolan ikväll! Jag och Lydia stog för pratande inför alla elever som kom och kolla på programet och jag tycker vi skötte oss bra haha :) Och mycket smoothies dracks det! Fick faktiskt lite ont i magen efter ett tag.

Nu har jag nyss duschat och tänt lite ljus här i lägenheten så det är mysigt. Imorrn åker jag hem till kramfors för det är lov och efter lovet börjar praktiken (ååååååångest!!!) 7 veckor på gladan, ska bli intressant att se hur det går... det är jag och Lydia som ska vara där iaf och det känns jättebra att det är vi två iaf! Sen kommer vi tillbaka dom två sista dagarna i skolan sen är det jullov? Jag har så hemskt mycket skola numera alltså... Så jag flyttar alltså hem till mamma ett bra tag framöver nu! Känns ganska bra ändå, ladda om batterierna, kommer nog må mycket bättre när jag kommer tillbaka till Sollefteå igen sen efter jul och nyår. Och då vet jag att jag faktiskt har ganska mycket skola haha, vårterminens schema ser lite mer fullspäckat ut än vad höstterminens har varit! Eller haha, jag vet att jag överdriver nu det är inte alls fullspäckat, men lite mer är det iaf!

God natt!

Spotify

Hejsan!
Kort dag idag på skolan, hade bara samhäll (SOM ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT) och klassråd sen gick jag och Lydia ner på stan en sväng och när Lydia gick hem mötte jag upp mina kusiner Sara och Frida och gick och fika på lilla som vanligt haha vi är stammisar där!

Nu är jag hemma och har nyss ätit nudlar, för ovanlighetens skull? Snart ska jag upp på skolan IGEN för vi ska ha en sån där kväll när det kommer en massa nier och tittar på olika linjer och sånt. Så jag kommer inte hem hit igen förns vid nio kanske känns inte allt för kul!

Har fått soptify på min dator!! Hur bra som helst ju så nu sitter jag och lägger in låtar i olika listor men har lite musiktorka? Kommer inte på några låtar?! Så ge gärna lite tips.

Nu måste jag kila! Hej

Tjejkväll

Efter att Lydia varit här ett tag kom Erika och Sara och hämtade oss och vi åkte på konsum och hämtade upp Mimmi sen åkte vi hem till Sara och snacka skit och såg på tv. Nu kom jag nyss hem igen och ska väl ställa mej och diska har jag tänkt men om det kommer bli av är tveksamt.. Kommer nog sluta med att jag sitter kvar här och spelar bouncing balls och lyssnar på musik!

Vi hörs mer imorrn. God natt

Just prayed to a God that I don't believe in

Hejsan!

En jävulst tråkig dag på skolan, började 11.20 med svenska till ca 12 hade sen hål till halv 2 då hade vi samhälle som jag hatar sen sluta ja och Mia var snäll och skjutsade hem mej och Lydia! Har inte gjort mkt sen jag kom hem, bara bytt om till mjukiskläder och ätit middag (nudlar)! Har lyssnar på The Script - Break even om och om igen sen jag kom hem också, jättebra låt! Och stämmer med min sinnesstämmning just nu... Snart kommer iaf Lydia :) Ska bli supermysigt att ha en kväll med henne!

Vet inte vad jag ska sätta för ord på hur jag känner just nu? Tomhet? Jävla less på det iaf.... samma med vädret!



Jag och Lydia på studentfesten i torsdags :)


The Script - Break even
I'm still alive but I'm barely breathing,
Just prayed to a god that I don't believe in,
'Coz I got time while she got freedom,
'Coz when a heart breaks no it don't break even.

Her best days will be some of my worst,
She finally met a man that's gonna put her first,
While I'm wide awake, she's no trouble sleeping,
'Coz when a heart breaks no it don't break even, even no.

What am I supposed to do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
'Coz she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks no it don't break even, even no.

What am I supposed to do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces, (One still in love while the other one's leaving)
I'm falling to pieces, ('Coz when a heart breaks no it don't break even)

You got his heart and my heart and none of the pain,
You took your suitcase, I took the blame.
Now I'm tryna make sense of what little remains, oh.
'Coz you left me with no love, with no love to my name.

I'm still alive but I'm barely breathing,
Just prayed to a god that I don't believe in,
'Coz I got time while she got freedom,
'Coz when a heart breaks no it don't break, no it don't break, no it don't break even no.

What am I supposed to do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces, (One still in love while the other one's leaving)
I'm falling to pieces, ('Coz when a heart breaks no it don't break even)

Oh, it don't break even, no
Oh, it don't break even, no
Oh, It don't break even, no

grant me my last request

Hallå!

Haft ett litet uppehåll ja.... tur Anna kan underhålla er så länge!! Är lite (läs: mycket) less för tillfället. Känns som saker och ting bara går neråt.. och vädret gör nog sitt också, jävla deprimerande väder alltså. En bra sak, en superbra sak, är iaf att jag var på skolans bibliotek idag för vi skulle låna en bok till svenskan som vi ska göra en bokrecension (stavning?) på och äntligen fanns den inne min kära bok jag har velat läsa hur länge som helst!! Så länge vi båda andas, fjärde boken i Twilight serien! Fast ska ändå köpa den sen så jag har den själv också, men jag vill ha den i pocketformat och den finns inte i det än. Ni ser vad roligt liv jag har? En bok är det enda positiva som händer just nu? Eller ja, det är ju faktikst inte vilken bok som helst!


Citerar

Citerar Mias för stunden väldigt passande ord:


"Och du fortsätter vara mitt livs frågetecken..."

Anna gästbloggar!

Hej Idas läsare Anna här!

Eftersom min fina vän Ida inte är så bra på att uppdatera här smyger jag in här ibland och skriver några väl valdra rader. Eller inte så genomtänkt alla gånger kanske. Igår hade Idas skola (alla treor) studentfest så förmodligen ligger hon hemma och är bakis och inte kan lyfta ett finger ida. Rätt åt henne, det är alltid lika roligt att hon alltid blir as bakis när det är jag som är som en svamp.

Hur som helst så befinner hon sig just nu i kramfors, som jag fick veta det iallafall. Vet inte om hon kommer till fina vackra ullånger-Invik i helgen. Återstår att se. Men jag ska frsöka ringa henne senare igen, eftersom hon inte svarade nyss när jag ringde. Hon sover väl. Men blir att ringa och väcka henne efter idol:)

Pss glöm inte att kika in i min blogg.

Ni får ha det så bra och ha överseende med Idas dåliga uppdateringar. Ska ta henne i örat när vi ses igen!

ALL KÄRLEK TILL DIG GULLSTJÄRT!


Full frys

JAG HATAR MIN FRYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eller frysfack rättare sagt. Håller ju på att frosta av den nu och det går åt helvete. Och att jag är den klantigast och klumpigaste människan på jorden gör det ju inte lättare? Nej snarare livsfarligt! Har redan hunnit med att nästan sprätta en massa is i ögonen på mej själv, springa in i en kökslucka, och såklart blir det en massa vatten nedanför kylen på golvet som jag går i och blir blöt om fötterna och sen ser jag ut som jävla bambi på hal is och håller på att ramla och slå ihjäl mej...inte lätt det här inte.

Nu är jag iaf snart klar, bara det att frysfacket är typ som två lager som ligger jättetätt, lite dålig förklaring men skitsamma det är inte ni som behöver göra det, och såklart är det is däremellan också, HUR SKA JAG FÅ BORT DET SOM DÅ ÄR DET TÄNKT?

Jag hatar rubriker

Hejsan!

Jag vet att det har varit rätt dålig uppdatering i helgen men så är det. Har tillbringat hela helgen hos min bästa Anna (som får en stor kramiz <3) i Ullånger. Vi har...inte gjort mkt alls! Mest legat inne på Annas rum i hennes säng och sett på Johan Falk filmer och hundra avsnitt av The City! Förutom på lördagen då var vi hos Malin och såg på fotboll (för jag tycker det är så kul) och åt en massa gotta!

Nu är jag iaf tillbaka i Sollefteå, har nyss storstädat här och tänt en massa ljus och gjort mysigt! Och nu sitter jag och lyssnar på Billy Talent- Red Flag och blir nostalgisk, men på ett bra eller dåligt sett? Det vet jag inte, lite blandat. Saker och ting är lite förvirrande just nu.. fan på alla plan känns det som? Det löser sej väl till slut, det brukar ju göra det.

Nu säger jag puss och god natt!

Good morning

Oj vad jag och Anna är uppe tidigt haha? Klockan är nu 10.18 och vi har hunnit äta frukost och borsta tänderna, hemskt duktigt! Inte som i sommras när vi sov till 1-2 på dagarna!

Ja jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag men i förrgår kom jag faktikst inte ens in på blogg.se och igår, ja då satt jag knappt vid datorn!

För igår åkte jag ut hit till Ullånger till min kära Anna :) Vi la oss och såg på film det första vi gjorde när jag kom (eller Anna höll på med det när jag kom) Sen på kvällen var Malin med oss och vi såg på Idol och åt ost och kex :)

Idag är det tydligen fotboll som står på schemat haha? Kan jag bli mer ointresserad? Men jaja, det blir säkert kul med Anna och Malin :P Men vi hörs mer senare! Puss påer

Here I Go Again

Hejsan!

Jag och Lydde somnade hos Anders igår efter filmen, imorse när vi vaknade gick vi först ett ärende åt min mamma sen gick vi på ådalsskolan och träffade erika och åt frukost där! Nu är jag hemma och ska snart hoppa i duschen sen ska jag tillbaka in på stan och träffa Lydia :) Sen halv 7 ikväll ska vi vara på ådalsskolan igen och göra samma sak som igår! Vi hörs, puss.

Lång dag

Hejsan!

Lydde ringde mej halv 9 imorse och sa att jag behövdes på ådalsskolan med dom för det saknades en kock, det har nämligen varit ådalsmässa eller nått idag på ådalsskolan där vi har presenterar vårat program plus alla andra program som finns på gudlavbilder skolan som inte finns på ådalsskolan. Vi stod alltså vid en monter i våra fina kockkläder och gjorde smoothies som vi delade ut haha, rätt pinsamt faktiskt!

Dagen slutade ca 14.00 eller nått, och nu är jag och Lydia hemma hos mej och väntar på mat, efter maten ska vi till Anders på filmkväll så jag bloggar nog inge mer idag så vi hörs imorrn :)

Pusshej!

Fortfarande hemma

Hehe mamma var snäll och erbjöd sej att skjutsa mej till Sollefteå och att jag skulle skynda mej att packa ihop mina grejer, då var det ju en himla tur att jag pratade med Mia samtidigt på msn som sa att vi har inga lektioner den här veckan?! Vi är helt lediga?!?!?? Eller ja, haha, vi ska på ådalsskolans ådalsmässa och stå i våra fina kockkläder och dela ut goda smoothisar haha! Men jag ska tydligen bara vara där onsdag kväll, så vad händer resten av veckan? Det återstår att se :)

Har inte knäppt nå bilder på det jag köpt idag och jag orkar inte göra det nu så jag gör nog det imorrn, fast bara på skorna och skjortan haha, grejerna på IKEA lär ni inte få se förns typ söndag eller nått när jag åker till Sollefteå och packar upp alltihopa för just nu ligger allt kvar i mammas bil och det lär ligga kvar där till jag åker till Sollefteå igen.

Jag är supertrött och ska nog gå och lägga mej nu, eller iaf lägga mej och se sjunde himlen haha! God natt :*

Sundsvall

Hejsan :)

Vart ingen skola för mej idag, stannade kvar hemma hos mamma igår och idag åkte vi till Birsta i Sundsvall och shoppade :) Handlade mest på IKEA sen vart det en skjorta och ett par skor!

Nu när jag kom hem kollade jag bussar till Sollefteå, en går 17.50 alltså om tio min så den hinner jag inte med och nästa går inte förns 21.40 och den tar den långa vägen och är inte i Sollefteå förns 22.45, HEMSKT drygt, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra som! :S Men bloggar lite mer och lägger upp bilder på dagens köp ikväll när jag kommer till Sollefteå när det nu än blir :P Puss

Helgen

Hehe blev lite dålig uppdatering i helgen, eller rättare sagt ingen alls! Men ska berätta lite kort!
I fredags åkte jag till Sollefteå för att hämta grejer och blev kvar där över natten.
Igår åkte jag hem till Kramfors igen och det vart utgång på Kramm på kvällen, och nog har jag haft roligare när jag vart ut men! Och jag knäppte jättelite kort men slänger upp dom få här!


erika, lydia, jag


Mina snygga vänner Anna och Erika!

Och idag vart det bakismat på sylos sen var jag, anna, erika, lydde och matte hemma hos anders och såg på film!






haha!

Nu är jag hemma hos mamma och väntar på att Linnéa ska komma hem för mamma har varit ute i svampskogen idag och kom hem med jättemycket svamp så ikväll blir det svamptoasts!!!


Mer jobb

Ja hejsan,

har inte så mycket att berätta idag hehe, klev upp vid halv 11 och åt frukost och gjorde mej i ordning sen gick jag på jobbet och jobbade 12-21.15, kom nyss hem och nu ska jag gå in i köket och skvallra med mamma haha :)

RSS 2.0