Boring

Ja min kväll slutade ju inte så kul :P Var tänkt att jag skulle ut med Carro men hon tar sej inte hit till kramfors så istället har jag satt filmen Yes Man med Jim Carey på nedladdning och hoppas att den är bra. Ska väl bädda ner mej i sängen snart (20.11 på en lördagkväll, deprimerande!!) och se på den när den är hemma och dricka en kopp te! Jaja, ha en bra kväll alla!

Ölkorv+risifrutti=sant

Japp, det blev min frukost, väldans gott var det! Men jag är inte riktigt mätt än så jag får gå och kolla vad pappa har i köket. Ja jag har inte så mkt att säga eftersom inte så mkt har hunnit hänt sen sist jag skrev haha men jag tänkte tipsa er om en super bra låt! Beyoncé - Halo mkt bra :) Puss

Do you want to get this party started

God Morgon allihopa!  Klev upp för typ en halvtimme sen och har inte gjort så mycket sen dess, mest bara suttit här :P Ska snart gå över på ica och köpa lite frukost, ska bli väldigt gott!
Sen är det inte mer att göra än att tagga om och invänta kvällen ;) Skriver mer senare!

Man är bara ung en gång i livet, kom ihåg det!

Natti natti

shit vad mycket klockan är! men en lyckad/kväll vart det iaf :) försöker lägga in bilderna på datorn nu men min mobil håller på att bli glapp så det går inte så bra, bättre lycka efter lite sömn kanske! måste gå och lägga mej nu, mina ögon håller på att falla igen och jag ska ju orka med en till utgång imorrn! PUSS

GLÖMDE

fan jag glömde ju säga att jag och Lydia gjorde vår sista dag på praktiken idag YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES va SKÖNT!

party fredag

Hallå :) Sitter hemma hos pappa i Ullånger nu, blir party hos Malin ikväll och jag ska klä ut mej till kock haha, men jag berättar mer antingen ikväll eller imorrn, Malin har ju så himla bråttom och kommer snart och hämtar mej! ;)
Pussis

God natt

Vart en trevlig kväll hos Erika med henne och Lydia :) Vi åt popcorn, snackade och såg på tv! Och jag måste verkligen hitta en lägenhet här i Sollefteå, är det någon som vet av någon så får ni ju mer än gärna höra av er till mej!! Men nu ska jag lägga mej så jag orkar upp imorrn, sista dagen!  Sen lov, fast jag ska iofs jobba på Ica hela lovet men det är ganska kul haha! God natt på er <3

1 dag kvar!

Aaaaah helt galet skönt att det bara är 1 dag kvar på praktiken! :) Hehe jag måste bara berätta en gullig grej, idag var radion på som vanligt på praktiken och så var det en kille som ringde in och bad dom ringa upp hans flickvän så dom pratade med varann genom radion liksom och så sa han åt henne att gå ut (hon var på sitt jobb) och sen gå till höger tills hon såg han, och då frågade radiokvinnan vad som hände och då sa hon att hon fick blommor och sen hörde man hur killen frågade henne om hon ville gifta sej med han, åååh det var så gulligt haha :D jag vart sådär nördig och blev tårögd, jag fattar inte varför jag blir det av giftemål blablabla, ni ska se när jag ser på vänner och chandler frågar monica om hon vill gifta sej med honom, helt sjukt haha! jaja nog om det.

Nu ska jag göra iordning lite gröt åt mej och Isak och fortsätta se på That 70s show sen går jag och Lydia till Sara och Erika :) Hörs senare! Puss

Rubrik

Jag hatar att komma på rubriker! Men jaja, vart inget bloggande igår för internet är jätteknepigt, har varit helt sjukt segt nu i flera dagar och jag har inte kommit in på msn osv, och nu ba poff, gåre hur bra som helst :) Igår var det iaf fet-tisdag och jag och Lydia fick baka 80 semlor, rätt drygt men dom vart hur fina som helst hähä, och goda med :)

   
 

Och idag så var det som vanligt praktik, 2 dagar kvar!! Aaah va skönt :) Efter praktiken gick jag ut på en prommis, broarna runt och sen kom Lydia och vi gick ner på golds och dansade zumba, det är så himla kul haha! 
Men nu får ni ha en bra kväll! Puss påer

Tråkigt?

Japp! Jag har sjukt jättetråkigt alltså! Sitter hemma hos Isak (han är hos Jerry) och tittar på nått program på ettan som jag inte är så insatt i, verkar inte så bra. Jag kommer inte in på msn, jag har tur som ens kom in här, får väl se om det ens går att publicera! Gaaah. Jag blir tokig :P

Praktik idag iaf, SKÖNT att det bara är 4 dagar kvar, är så jäkla less på praktik nu! Efter praktiken gick jag på Lydia på Golds och body pumpade, sen efter tänkte jag gå ut och gå men jag har tappat bort mina hörlurar till mobilen blir så lessssss (som att jag inte var det innan)!!!! Och hur kul är det att vara ute och gå utan musik? Inge kul alls, men de vore grymt skönt för det känns som att jag har ton on my mind. Men äh, det löser sej alltid. Men jag orkade iaf inte gå ut och gå utan musik och så mkt gjorde det ju inte eftersom jag body pumpade tidigare, så jag gick till Isaks lägenhet och lagade till mej lite mat, korv och makaroner, men det fanns inge ketchup så det vart hamburgedressing till och ja det funkade ju det med. Sen ringde Anna :D Då vart jag glad haha, vi satt och pratade i en timme tror jag! Nu ska jag väl sitta här tills det är dags att gå och lägga sej. Jag är positiv ikväll känner jag! Hmf.

Sollefteå

När jag kom hem från Emma idag var det bara att skynda sej att packa ihop och slänga i sej lite mat för att sedan åka till busstationen och hoppa på bussen till Sollefteå. Har inte gjort så mycket sen jag kom hit, eller jag har faktiskt varit ute på en till promenad, gick broarna runt, jag är duktig jag!
Nu sitter jag och Isak och tittar på Beck - Advokaten, jag trodde jag hade sett alla Beckfilmer men jag vet inte om jag har sett den här eller inte, känner bara igen vissa snuttar!

Men nu ska jag hoppa i duschen och sen ställa väckarn för imorrn börjar minsann praktiken igen, kl 8 på morgonen, inte så kul! Men bara en vecka kvar nu, och nog ska jag och Lydia kunna stå ut det! :) Puss!

Lång prommis!

Nu kan jag skriva att vi var duktiga, vi gick faktiskt i 1 h och 1 kvart! I snöovädret :P Lite bilder fick vi till med! ;)









Hahahaha, fick till en snygg bild på Emma och Tibra där det ser ut som att Emma sparkar hon men det gör hon faktiskt inte ;)

Nu ska jag snart åka hem till mamma och senare ikväll blir det åter till Sollefteå. Puss påer!

God morgon!

God morgon folket :) Jag och Emma har nyss tryckt i oss gofrukosten, här hos Emma får man bara god mat hähä! Vi åt iaf en good smootihe med yoghurt, granatäpple, banan,mango, linfrön och solroskärnor, så den var nyttig med minsann! Nu sitter jag och kikar lite på Harry Potter som går på tvn medans Emma håller på att färga sina ögonbryn sen ska vi ut och vara hurtig! En riktig långpromenad ska vi ta, för så duktiga är vi :) Eller det kanske är lite tidigt att säga haha, ska nog vänta till efter promenaden med att yttra hur duktiga vi är/var!

Och så vill jag bara säga att man är bara ung en gång! Lev livet, go crazy, gogogo!


Ny blogg

Hallå!
Först vill jag börja med att tack snälla Emma som har hjälpt mej med bloggen! Puss på henne :)

Ja nu har jag en ny blogg igen haha, förut hade jag idson.devote.se, men den lämnar jag bakom mej nu. Och nu ska jag bli lite duktigare på att uppdatera också! Och lägga in lite bilder då och då kanske.
Nu är jag iaf hemma hos Emma och myser :) Kom hit idag mitt på dagen då la mej ner brevid Emma i hennes säng och såg på Britneys Spears dokumentär, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den kvinnan, visst i dokumentären så berättade hon en massa om varför hon gjort si och så, men det kan ju lika gärna vara bestämt i förtid vad hon ska säga? Men jaja, hon är säkert trevlig haha! Sen gjorde Emma goooomaten! Pommesfrittes, och sojakyckling! Jag gjorde även sallad och Fia gjorde tzatsiki :) Sen gick vi ut på en snabb prommis med Tibra för att sedan parkera våra rumpor i soffan framför melodifestivalen och en massa gotta! Jag är verkligen ingen melodifestival-fantast :P Men ja, vi röstade på E.M.D iaf, mest för att dom var på söta haha! Och nu ser vi på Hot chick på fyran, haha den är så himla kul!

Men ha en bra fortsatt kväll nu alla! Puss

RSS 2.0