OC in my heart

Ikväll har jag varit duktig och gått broarna runt, sen möttes jag och Lydia på sunvision och la oss i grillarna ett tag, mycket skönt! Sen svängade jag in en sväng hos henne och lånade med mej tredje OCboxen, ska snart lägga mej i sängen med en skål popcorn och titta :) Sjukt bra serie alltså! Och Seth!!! Där har ni en snygg karl va! Haha.

  

CV

Hallå!
Ja jag ska bli lite bättre på att blogga.. nu har jag ju fått internet till lägenheten och allt! Så snart kommer det upp lite bilder på den med :)
Nu sitter jag iaf på skolan fast jag kl. 11, men efter lunchen gick jag till bilskolan och hade körlektion och då bad jag att få kliva av på skolan efter för jag har lite grejer att göra, bla annat en cv som jag just gjorde klar, jag ringde nämligen runt efter sommarjobb imorse, jag ringde OKQ8, Hemköp och Konsum i Kramfors och alla ville att jag skulle komma in med ett cv så då var det ju bara till att göra ett.
Sen har jag ju ett arbete som Gunhild vill ha in imorrn med, hoppas jag hinner bli klar!

Nu ska jag fortsätt arbeta sen ska jag gå hem! Hejsvejs :)

Övningskör

Hallå!

Igår kom Minna och sov hos mej, vi skulle se på film,började se Sin City men jag tror både somnade rätt fort! Idag efter vi ätit frukost och Minna gått så åkte jag och pappa till kramfors för att hjälpa mamma med sin dator och det var jag som fick köra,  heela vägen ;) hähä! Kul!

Nu sitter jag och trycker i mej en massa godis fast det snart,eller nja, om ett tag,är mat så jag måste ta och lugna mej. Får se vad som händer ikväll! Puss påer

Förlåt

Ja, förlåt för riktigt dålig uppdatering!! Men jag har fortfarande inte fått nått internet till lägenheten än utan jag får det på måndag, så det har ju varit lite svårt att skriva ;p Men nu tänkte jag iaf uppdatera lite snabbt om min vecka;

måndags; eh,.. jag kommer inte ihåg vad jag gjorde faktiskt, jo jag tror det var då Lydia, Sara, Erika, Heke och Anton kom och spelade monopol hos mej ;)

tisdags; pappa kom med lite mer möbler, bla soffa och soffbord, och hjälpte mej sätta upp lite grejer på väggarna. Senare på kvällen kom Malin och höll mej sällskap :)

onsdags; jag och Lydia gick och dansade zumba, det är så sjukt kul!! :) sen skulle vi egentligen hitta på nått med anton henke och anna men vi var så trött efter dansen att vi gick hem var för sej och jag skrev till dom andra att komma en annan dag men då gick det typ 5 min så knackade det på dörren, då var det henke och anton som kom ändå haha ;P dom satt mest bara i min soffa och pratade medans jag färgade håret och fixade och donade.

torsdags; jag hade en till körlektion och jag var hur duktig som helst ;) det var skitkul! Jag längtas verkligen tills jag får ta körkortet! Sen åkte jag på skolan och hade två matte lektioner på rad, hade prov och tro det eller ej men jag fick MVG- hur nu tusan det gick till som?! Jag som inte tyckte att jag fattade någonting! Jaja. Sen åkte jag Lydia Mia och Jocke ner på stan och fikade på lilla café sedan tog jag och Lydia bussen till kramfors för där skulle minsann Malin och Erika ge oss ansiktsbehandlig, grymt skönt alltså! hehe och ja.. jag råkade somna.... och snarka!! HE HE HE. Sedan gick vi och fikade på bakfickan, sedan vidare till dollar store där jag handlade lite grejer till lägenheten :) När vi kom tillbaka till sollefteå gick jag och Lydia på spinning vilket var SJUKT jobbigt och jag tänkte att jag skulle vara död idag, inte ta mej ur sängen, men vet ni jag har ingen träningsvärk alls! hur gick det till som?!

Nu sitter jag i datasalen och ska egentligen göra lite bilteori men som vanligt gör jag en massa annat! Kvart i 3 åker jag med bussen hem till ullånger iaf, ska övningsköra lite och så :) annars vet jag inte alls vad jag ska göra mer i helgen! Får se vad som händer :) Puss!


sollefteå

Hejsan!
Flytten igår gick jättebra :) Sov där första natten inatt och allt och det gick hur bra som helst ;) Känns så bra alltihopa! Imorrn kommer pappa med lite saker som fattas också! Igår fick vi hjälp av Robin och Eva-Marie, det var mycket snällt, och behövligt!! ;p Sen på kvällen när jag var ensam kom Anna och tittade på lägenheten :) Sen var vi duktiga och gick ut broarna runt! 

Idag är det måndag igen, vilket betyder skola! Men det har gått bra, haft matte och idrott hittills sen var jag till lägenheten en sväng för att hämta en bok jag glömde som jag måste ha med på engelskan som inte börjar förns 14.20!! Hatar måndagar och dessa hål, skitjobbigt!
Senare idag kommer det lite mer folk och tittar på lägenheten, ska bli kul :) Men nu måste jag kila! Blir inge mer blogg idag heller eftersom jag inte har nått internet i lägenheten! Bilder på den kommer också upp nu här snart nån gång ;) Men puss påer!

FLYTT!!

God morgon!

Ja idag är det äntligen flytt :D Hallen är full av alla mina grejer, det ska snart packas in i bilen. Men först ska jag gå ut och gå en sväng! Bloggar nog inget mer idag för jag kommer ha fullt upp och kommer inte ha nå internet dit jag flyttar men ni får ju gärna höra av er på min mobil ni som har nummret ;) Pusshej!

Packning

Jag som skulle packa och plugga så mycket idag... vad har jag gjort hittills? Jo jag har suttit här framför datorn, ätit, varit ute och gått och tagit ner ett bord och två stolar från vårat förråd som ska med flytten imorrn. Jag har inte gjort så mycket som planerat alltså :p
Jag har tittat in på mitt rum också, och jag hade mer att packa än vad jag trodde! Så det är bäst jag sätter fart snart. Ska bli så kul att flytta imorrn :) Men nu ska jag kila! Puss

Lördag

Hejsan!

Halv nio åkte jag med bussen från junsele till sollefteå imorse, jobbigt! Sen åkte jag buss därifrån hem hit till mamma :) Dagen ser lugn ut, bli nog bara en massa packa för till den som missat så flyttar jag ju till en egen lägenhet imorrn ;) sen har jag lite plugg som måste göras också!  Ha en bra dag, puss

Junsele

Det blev Junsele ikväll ;) Tog kvart i 4 bussen hit och möttes av Mia vid bussen,kom hem till henne och där bjöds det på god middag :) Nu ska jag duscha och göra mej i ordning. Nu hoppas jag verkligen att den här junsele dansen är nått ;) Mia har ju tjatat på mej sen ettan haha! Så puss på er!


Beslutsångest

Hallå!
Nu sitter jag på skolan igen, skönt att det är fredag iaf!! Men ja, jag har beslutsångest, junsele eller inte ikväll? Sen imorrn eller på söndag blir det flytt iaf!!! :D woho ;) haha är fortfarande lite glad för att jag fick den! Helt otroligt, jag trodde faktikst inte att jag någonsin skulle få en lägenhet här i Sollefteå!

Men jag skriver mer senare nu måste jag plugga lite på teorin! Puss

Gold´s

Hallå!

Kom precis hem till Isak efter att ha varit på gymmet och sprungit. Duktig jag! Ska väl hoppa i duschen nu sen får vi se på kvällen har för planer ikväll! Puss

Bilkörning

Japp, imorse hade jag min första körlektion, nu känns det som att jag är igång, härligt :D nu sitter jag på skolan och tänkte vara duktig och läsa lite teori nu när jag ändå kört lite men då vill ju inte programmet gå igång, kul! Men jaja, det får bli senare då :P nu ska jag kila! Puss

Nu vänder vinden

Ja som ni kanske förstår fick jag lägenheten ;) HELT GALET BRA! Jag var säker på att jag inte skulle få den då det var 3 till som var intresserad av den och som hade ringt före mej men så visade det sej att alla 3 ringde och sa att dom inte var intresserad längre, lucky for me!! Haha jag är så glad nu! :) Som min kära vän Emma sa, nu vänder vinden,  och tack för det!! Nu ska jag sova, imorrn har jag min första körlektion med körskola, hoppas det går bra haha ;) Puss påer

YES

lägenhet, CHECK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tisdag

Hejsan!

Vi hade restaurangen öppen idag på skolan men det kom inte så mycket folk då vi inte haft praktik och jag tror inte det är så många som vet om att vi öppnat igen :P Men jaja, mer mat till oss då!
När jag slutat kom Malin och tittade lite på skolan haha, för det är ju så mycket att se! Sen for vi ner på konsum och köpte glass :) Sen gick jag till tandläkarn och Malin åkte hem. Efter tandläkarn så mötte jag upp Madde på stan och vi gick och fikade på sebbes, jag tog en marängswiss och te och Madde tog bananasplit och choklad, så nyttiga var vi ;)
Nu sitter jag hos Isak men ska snart ringa Madde och säga att vi ska gå till Mia :P Sen  går jag ju och väntar på att hon med lägenheten ska ringa och säga hur det blir som! Vi håller tummarna på att jag får den!!!!

Ha det så bra :) Puss!

sollefteå

hallå!

skidutflykten idag gick hur bra som helst förutom att jag vart dyngblöt :P och jag han göra varm choklad imorse men det blev jätteäcklig så det var ju helt onödigt.
Efter skolan kom Malin hela vägen från Ullånger :) Vi är ute och busar! Pusshej

Skidutflykt nästa

God morgon!
Nu är jag redo för dagens skidutflykt allt, påklädd, ätit frukost och packat. Det enda (och typ viktigaste) som saknas är varm choklad!! Jag och Robin gick ju på hemköp igår och jag tänkte när jag gick hemifrån att jag MÅSTE komma ihåg att köpa mjölk så jag kunde göra varm choklad nu på morgonen och vad kommer jag hem med då? Ett äpple, två bananer, två risifrutti och en ramlösa, smart Ida! Så nu sitter jag och väntar på att kl ska bli 6.55 då ska jag springa ner på OK precis när dom öppnar, för jag hoppas iaf att dom öppnar 7 annars dör jag ju, för att köpa mjölk sen springa tillbaka hem för att göra varm choklad på en kvart, det borde väl gå? Man vet ju aldrig med mej.. Sen måste jag iaf gå till bussen, påklädd som fan och med en ryggsäck, en påse och en stor fullpackad bag. Jag kommer ju vara slut innan jag ens kommit till skolan :P

Och hörni, kom ihåg att hålla tummarna för mej ikväll när jag är och kollar på lägenheten ;) Nu måste jag kila. Puss påer!

Hemköp

God mat blev det iaf! Kanske det lönar sej att gå hr ändå? ;)

Snart kommer Robin hit med termosen hähä, sen så är han så snäll så han tänker följa mej in på stan till hemköp så jag slipper gå själv :) Jaja, har inge mer att skriva faktiskt. Jo! Jag ringde på en lägenhet idag, ska och titta på den imorrn, det är ju bara det att det är 3 andra som är intresserad av den med och på onsdag bestämmer hon vem som ska få lägenheten, SNÄLLA GUD GÖR SÅ ATT DET BLIR JAG! Jag förtjänar verkligen den tycker jag haha, har fan letat lägenhet sen jag började i sollefteå! Fattar inte varför det har gått så dåligt för mej? Jaja, jag får se till att charma hon imorrn, kanske få hon att tycker lite synd om mej haha! Fast det känns lite som att varför skulle jag få den för? :P Men jaja, det är bara att hoppas!
Pusssss

Dinner for two

Hejsan!

Skola idag då, första dagen efter 5 veckor, kändes lite konstigt faktikst! Men det vart en mjukstart för vi hade bara två lektioner. Sen gick jag, Lydia och Mia ner på stan och fikade med Jocke, eller ja, jag och Lydia kollade på när Mia och Jocke fikade, sen gick vi och kollade lite på stan tills AnnaCarin och Erika kom, då gick vi och fikade igen och då fikade även jag och Lydia :P Hemsk gott och trevligt var det ;) Sen skjutsade Anna hem mej Lydia, Mia och Erika till Mia där Lydia satte i löshår på Mia, hann inte se resultatet för jag var tvungen att springa till bussen men det vart säkert fint :)

Nu sitter jag hemma hos mamma i kramfors och håller på att laga mat till mej och Linnéa, hoppas det blir gott :P Sen ska jag upp till Robin och låna en termos och säga hej till han vilket inte händer allt för ofta. Sen ska jag handla lite gotta till morgondagen, ska nämligen på skidutflykt med klassen, kommer bli intressant haha ;) Men hare så bra hörni! Puss

live your life

Hej igen!
Tog ett tag innan jag orkade masa mej ur sängen idag, men tillslut så lyckades jag och klev upp och åt grekisk pyttipanna och vitlöksdressing som mamma gjorde igår, gott som tusan var de! Sen gick jag dock och la mej igen. Men inte allt för länge, sen klev jag upp och duscha och åt ägg, brieost, fetaost och mer vitlökssdressing. Väldans gott och onyttigt ;)

Men hejsvejs på er.

Trött!!!

Hejsan!

Trevlig kväll igår hahah! Skit kul faktikst :) Festade hela natten och kollade bussar 7 imorse och såg till min glädje att det gick en hem till kramfors 7.30 så den tog jag så jag har fått sova i min egna säng inatt (eller inatt och inatt, förmiddagen!) hehe.

Nu ligger jag fortfarande i sängen med datorn i knäet och ska väl snart upp och göra mej en kopp te eller nått. Sen blir det duschen och sen iväg till Sollefteå igen :) 

Puss!







mer bilder på bilddagboken!

MIAS

Hallå :)

Sitter hemma hos Mia i Sollefteå nu med Mia, Anna,Anna och Martina och förfestar lite innan vi drar vidare på äventyr! Vi dricker piggelindrinkar och Anna rädd för Mias råttor! PUSS

party nr2

God morgon!

Eller god morgon och god morgon jag har faktiskt varit uppe ett tag! Jag har hunnit ätit en frukost bestående av 2 toast och te också :) Har inte så mycket att skriva nu, sitter bara här hemma hos pappa och väntar på att det ska gå en halvtimme ungefär då ska jag klä på mej, packa ihop mina grejer och gå till bussen som tar mej, Malin, Anna, Isak, Maria och Lina till kramfors och därifrån ska mamma skjutsa oss till sollefteå där det blir mer party!
Så vi hörs och ses ikväll då va? Puss påer

             

 


party va

Hejsan!

Nu är partyt slut här! Men en trevlig kväll har det allt varit här :) Malin Anna och Matilda kom hit och vi spelade lite spel sen kom 4 killar vid namn Jocke, Dennis, Albin och Johan och joynade oss! Nu ska jag snart sova så jag kommer upp och kan parta lite mer imorrn ;) Puss godnatt!

Girlie Girlie

Jobbade sista dagen idag så imorrn får jag sova ut jag med, skööönt! :) Efter jobbet gick jag över på ica häri  ullånger och snacka lite med Malin om ikväll då kommer nämligen hon Anna och Matilda hit och vi ska ha tjejkväll, trevligt värre :D Vi ska sitta här hemma hos mej på verandan och ha kul hähä! Men det får bli lugnt ikväll för imorrn är det ju fest i sollefteå, inte för att jag har allt för myckter övers till sollefteå på senare dagar men det känns som att det kommer bli väldans kul :) annat kan man ju inte ha med anna och malin! om nu malin ska följa med, hon har ju lite svårt att bestämma sej :P

Men nu måste jag fixa till det sista innan brudarna kommer! Ha en bra kväll alla så hörs vi imorrn :) Puss

Jag lägger upp lite bilder från min Malin och Annas vecka med, enjoy ;)






Malin innan hos tatueraren!!

Right round

Hejsan!

Ja vi var ju och bowlade som jag skrev tidigare och jag totalsög! Haha jag var helt värdelös och förlorade med typ 200 poäng mot anna haha och kanske 100 med malin, pinsamt... tur jag inte är en dålig förlorare hähä!

Nu sitter jag och mosar i mej popcorn och kexchoklad och lyssnar på musik! Snart har jag tänkt måla mina naglar också. Sen blir det väl vänner och sängen för imorrn är det minsann jobb igen! Men sista dagen, inte för att det är så jobbigt att jobba på ica det är mer kul haha!

Men lite less är jag nu allt. Jag tänker inte bråka om det en gång till. Men jaja. God natt på er! Imorrn blir skoj med malin och anna at my place ;) sen på lördag blir fest i sollefteå för hela slanten! och taggad är vi! Pusss <3

bowling

tuff dag på ica idag! men jaja, nu är jag hemma iaf men bara så pass så att jag hinner duscha och slänga i mej lite mat sen drar jag anna och malin till nordingrå och bowlar :) har lite bråttom nu så jag skriver mer sen! pusssss

onsdag

Hejsan!

Idag efter ica släppte pappa av  mej i gallsäter och där kom mina brudar anna och malin och hämtade upp och vi styrde kosan mot kramfors och hämtade upp carina sen vidare till bollsta där det hände grejer minsann! malin är pyntad nu hon, med en bröstpiercing och en tattoo den ni! jag är galet avundsjuk för det blev skitsnyggt! sen skjutsade vi hem carina till kramfors och tog en sväng in på hemköp och köpte lite onyttigheter såsom dillchips och dilldipp som vi for hem till malin och käka upp! men nu måste jag i säng för jag är dötrött! pusssss och godnatt :)

puss

Hejsan!

Idag kom Anna och Malin och hämtade mej på jobbet och vi for till härnösand för att äta på mcdonalds haha, gott vare och vi åt hur mkt som helst! Sen for vi upp på högslätten och träffade Raffa och Isak en sväng, dom skulle åka skridskor och lite annat gjorde vi ju med haha. Sen for vi hem till Ullånger hem till pappa och Anna och Malin var elaka med mej haha, som om dom inte var det i härnösand!! när vi skulle åka från högslätten så åkte dom iväg innan jag hann sätta mej i bilen :(:( he he he! Men till slut så fick jag ju åka med som tur va. Knäppte nån bild gjorde jag med som jag tänkte lägga in nu men jag hittar inte min kamerasladd so tooo bad. Men puss på er brudar!

Nu sitter jag och dricker te och lyssnar på Nickelback - Gotta be somebody, sjukt bra! Snart ska jag röja lite och sen lägga mej och se på vänner tills jag somnar :) Hähäh jag älskar mitt liv idag! puss på alla

hej

malin och anna är dumma

Good morning sunshines

Hej,

vart en myskväll hos Anna igår då, vi köpte gurka morötter och paprika och dippade och lite melon. Sen poppade vi popcorn också och dippade dom och det vart faktiskt asgott haha! Vi såg först på American Pie the naked mile sen Sex and the city men vi orkade inte se hela den. Trevlig kväll iaf :)

Nu sitter jag och äter fiberhavregrynsgröt med lingonsylt och snart ska jag ta och klä på mej och fixa mej för ännu en dag på ica 10.00-17.00, sen ikväll blir det nog mer filmtittande! Puss på er

Mys

Hej!
Nu är jag hemma i Ullånger efter dagens jobb, skönt! Ska bara slänga i mej lite mat sen så kommer Anna och Malin och vi åker på ica och köper grönsaker och dipp sen ska vi hyra en film, åka upp till Anna och mysa :) Det ska bli kul!

Det gick bra att jobba idag iaf, ganska lättsamt! Men nu är det tunga tider i nora, hualigen.
Men ha en bra kväll alla, uppdaterar lite senare. Puss!

Ica

Nu ska jag snart åka iväg och jobba på Ica 10.00 - 17.00 så vi hörs mer ikväll! Puss

Och så vill jag säga till GRATTIS till emma som fyller år idag :) :*

Livet

Man är bara ung en gång i livet. Man lever bara en gång. Vi kan dö imorgon, vad vet vi egentligen? Livet kan ändras på mindre än en sekund! Så lev livet fullt ut, gör galna saker, tänk inte så mycket på vad alla tycker och tänker för du kan omöjligt gå genom livet utan att såra någon, utan att göra någon irriterad, utan att ge folk som inte har något liv något att prata om!  Så kom igen lets go crazy ;)

Skoter

Hej,
det vart ingen film för mej imorse bara en fet frukost! Sen pratade jag med Malin Viberg som tyckte att jag skulle komma till Ullånger och tolka matta efter skotern med henne så  mamma var snäll och skjutsade mej till Malin i Ullånger och vi åkte ut med skotern och mattan och en massa gott fika hähä :) kul vare  minsann! Till och med jag körde skoter, typ andra gången i mitt liv!




Hej jag ser ut som en 5åring haha


mallan!


go fikat!





hähä malins huvud som sticker upp urdiket!


Japp så har min dag sett ut hittills:) och ikväll blire Sollefteå en sväng! Puss alla


The Banger Sisters

God morgon!

Jag fick besök inatt ja! Av Isak och Henke dom, eller rättare sagt Henke, var fyllechaffis och kom in till mej och såg på That 70s show ett tag och jag tror alla somnade innan dom som skulle ha skjuts ringde.
Nu håller jag på att koka ägg och ska göra mej en brakfrukost och sen lägga mej och se på Tha Banger Sisters som jag laddade hem igår, tror den är jättebra! Såg ju Yes man igår, den var jättekul haha, jag älskar Jim Carey!!
Dagen är blank, jag har ingen aning om vad jag ska göra förutom att åka tillbaka till Ullånger nån gång mitt på dagen så hör av er om ni vill hitta på nått :) Pusshej!

RSS 2.0