Grattis Mia!!

Ja grattis till Mia som tog körkortet idag :) Haha hon lurade mej ganska bra idag, hon skickade sms efter min sista lektion och efter hennes skrivning och sa att hon hade kuggat sej och att hon fick 51 poäng, det var ju synd tänkte jag haha och när jag går upp till bussplatsen där Jocke stod och vänta på mej och sätter mej i bilen vem sitter inte bakom ratten om inte Mia haha? Så ja, stort grattis till henne :) Vi 3 for ner och fikade på stan och sen så gick Jocke och jobba och jag och Mia körde runt lite här i Sollefteå innan vi tog bussen till Junsele med Jossi för vi skulle hämta Mias mammas bil som Mia ska ta på besiktning imorrn, vi körde även till Backe som jag hört så mycket om nu i 2 år sen jag började på gb haha och ja helt ärligt förstår jag inte riktigt vad som var så speciellt med det? Ganska dött ju ;p Sen körde vi iaf till Sollefteå och det blev allsång och disco i bilen haha!

Tänkte att jag skulle passa på att lägga upp lite bilder nu för jag har inte gjort det en enda gång tror jag haha!



Mia var nöjd :)

Jag, Anton, Jimmy och Anna efter vårt första dopp i älven i början av maj! Mia var med också men hon som knäppte bilden.

Jag, Anton, Jimmy och Anna efter årets första dopp i älven i början av maj!



Mina nya skoooooor! :) haha



Min tjej på party!

Nej nu orkar jag inte lägga in nå fler bilder, vi hörs :) Puss

Bra låt! Chris Daughtry - No Suprise

Näringslära

Tjoho :)
Det var slitigt att sej upp imorse kan jag lova men jag försov mej inte iaf! Utan jag drog mej upp på skolan och gjorde det där nationella matteprovet som gick sådär hehe!
Nu sitter jag iaf och håller på med näringsläran och det går skit! Men jaja, snart är det sommarlov iaf :) Och vi slutar om fem min! Då ska jag ner på stan och fika med Jocke sen ska jag köpa hårfärg och bli lite ljusare i huvudet :) Gå och sola hade jag tänkt att jag ska göra också! Och sen städa haha för det behövs kan jag lova! Rena svinstian! Men nu ska jag jobba vidare, pusshej!

Livet leker :)

Klockan är nu 1.20 och jag ska upp tidigt imorgon för att gå på skolan och ha nationellaprov i matte, men vet ni vad? Det bryr jag mej inte om :) Sitter bara och tänker på hur bra jag har det just nu!! Jag mår så jävla bra, jag har dom bästa vännerna man kan tänka sej, snart blir det sommarlov och en massa massa kul, livet leker och jag förtjänar det haha! :) Och till helgen är det crousing och då hoppas vi på fint väder människor! För då ska vi ha svinkul :)
Såklart har livet sina uppochned gångar och just nu är det upp upp upp, och det är grymt skönt för det har varit väldigt ned väldigt länge så det här känns helt underbart ju :) och jag tänker inte sitta och oroa mej för att det ska gå ned igen, gör de det så gör det väl de, jag har lärt mej att man tar sej faktiskt upp igen!
Nu ska jag lägga mej och se på vänner igen haha, känner mej lite nördig med det här inlägget men jag låg och tänkte på det och tyckte att det var värt att skriva här! JAG MÅR BRA :)

PUSS

Paartyyyyyyy

Hallå :)
Åkte hem från malung idag ganska kul att komma hem faktiskt :) Anna kom ganska snabbt till mej i kramfors och vi gick bort till mattias eriksson och bastade och börja parta lite sen bar det av till gladan vid 12, nu är vi på efterfest hos anders jönsson, kul har vi haft :) Vi hörs imorrn, tjooo!!

För Annas skull!

Ja för Annas skull ska jag börja blogga igen :) Hahah hon tjatar och tjatar, man kan ju tro att hon inte har något annat att göra på dagarna än att läsa min blogg!

Befinner mej för tillfället i Malung, Dalarna, hos min morfar. Jag mamma, Linnéa, Anders och Lukas är här och hälsar på över helgen. Vi åker dock hem imorrn! Då ser det ut som att jag kommer kliva av i Sundsvall för att möta upp Anna där sen följa med henne och hitta på nått roligt på kvällen :)  typ första helgen nu som vi inte varit med varann på hur länge som helst! miss her ju! malin too!
Nu ska jag snart springa och tvätta bort sminket och borsta tänderna sen ska jag krypa ner i sängen och se på en film hade jag tänkt :) Ha det bra! Puss

RSS 2.0