Kladddddis

Hallå! Jag har sovit hos Anna inatt, vi såg på film tills vi somna och imorse vakna vi så tidigt som klockan 11! Tror aldrig vi har klivit upp så tidigt när vi varit med varann fast efter vi ätit frukost gick vi och la oss igen och då somnade anna och sov till 2 haha medans jag såg på film!

Vi hade tråkigt idag så vi for ner på ok och köpte hotdog och glass haha sen for vi hem och bakade kladdkaka som är klar nu vi ska snart lägga och och se på film och äta den och bli tjockare än vad vi redan är hahahah!
Jag ska försöka bli lite bättre på att blogga, lovar ;) Puss

Det är Anna som gästbloggarsom vanligt.

Hej Idas bloggläsare!

Som ni kanske vet är Ida en otroligt  dålig bloggerska, hon är bra några dagar sedan verkar hon glömma att hennes blogg äns existerar? Eller så kanske hon har blogg torka? Vad vet jag, men då får jag väl styra upp detta när hon inte har något att skiva så hennes läsare inte försvinner.  Fick precis ett sms av tjejen och hon skrev att hon är korthårig nu hon har klippt sig idag, (haha hon vet inte att jag gästbloggar nu) jag ska även slinga hennes hår idag blire mörkare, för nu när vi går mot hösten vill man oftast bli mörkare.

Idag kommer Ida hit iallafall för ovanlighetens skull denna sommar, vet inte riktigt vad vi hittar på men vi brukar alltid kunna roa oss med någonting, sedan i morgon blir det kanske övik ida vill dit iallafall men jag känner inte tagge riktigt.

Nej nu ska jag kila och städa lite innan hon kommer så man kan gå på mitt golv. Puss och kram från mig



Hos Anna

Sitter pa ett engelskt tangentbord bara sa ni vet, har alltsa inte a,a, o med prickar haha! Men iallafall, nar jag kom till Anna idag la vi oss och sag pa gamla Eva och Adam, sa kul haha, nastan pinsamt att titta pa! Sen fick vi trakigt sa vi plus linn och cissi akte till ovik for cissi skulle kopa en bergsprangare haha! Och hon hittade en.

Sen for jag och anna hem och gjorde pannkakor som vi at framfor tvn nar vi sag pa allsang pa skansen haha jag har aldrig sett pa det nagon annan sommar, den har sommaren har jag varit med anna 3 tisdagar i rad och alltsa blivit tvungen att se det men det ar faktikst helt okej att titta pa! Sen har vi legat i linns sang och diskuterat livet haahha anna vet vad jag menar! Nu star hon i duschen och sjunger hogt, jag hor hon haha, gulligt!

Ullånger

Hallå! Höll på att försova mej imorse men kom till jobbet i tid. Jobbade till 12 sen gick jag och hälsade på farmor och sen hem och packade ihop lite grejer, nu är Linn snart här, Anna syster, och hämtar mej jag är ju ledig imorrn så jag ska åka till ullånger och hälsa på dom där :)

Trött? Nej

Vette tusan vad som hände med texten i förra inlägget? Men jaja. Tror ni jag är nå trött nu då? Nej inte ett dugg! Att jag har lyckats vända på dygnet fast jag jobbar är ju helt otroligt, hur lyckas jag? Ligger iallafall i soffan nu och tittar på How I met your mother och väntar på ett telefonsamtal från Joakim :) Sen ska jag försöka tvinga mej att sova så jag orkar med morgondagen! Pussgodnatt

Haha jag hatar mej själv

Jag lyckades ju inte somna igår, sist jag kollade på klockan var den kvart över 4 och min väckare skulle ringa 5, då somnade jag iaf till och klev upp kvart i 6 så det vart inte mycket sömn inatt inte! Iallafall så slutade jag ju klockan 12 då gick jag hem och diskade sen slog jag igång en film och somnade som väntat, men jag har sovit ända till nu?! Det är ju helt sjukt haha jag kommer ju inte kunna sova inatt heller? Jaja, vi får se hur det går.

Nu vet jag inte vad jag har gjort med texten, vet inte om det kommer synas när jag publicerar det här men jag kom åt någon knapp och nu är texten jag skriver typ en centimer hög! Nu ska jag iallafall gå och fika och sen hoppas jag att jag kan sova igen :P Ha det bra!


Nattblogg=jag kommer vara död imorrn

Ja ni ser ju vad klockan är nu, 03.27, och min väckare ringer klockan 5 och jag börjar jobba klockan 7...BRA Ida... men jaja vad ska jag göra åt att jag inte kan somna då? Ingenting, vet inte ens om det är värt att somna nu? Då kommer jag ju verkligen inte komma upp när väckaren ringer!

Jag har iaf haft en jättemysig helg kan jag ju berätta :) och jag hoppas det blir mer av det. Men nu måste jag verkligen försöka sova eller vad jag nu ska göra? Hoppas jag inte somnar imorrn på jobbet haha, men jag jobbar bara till 12 så jag får väl gå hem och sova efter! Ha det bra!

Pissväder

Kom nyss hem från jobbet, eller ja, för en timme sen typ. Jag jobbade 7-12 idag igen, skönt! Ska ta tag i lite städning nu sen ska jag ut och springa i ovädret hade jag tänkt, haha det känns som att det enda jag skrivit om i de 3-4 senaste inläggen är om just jobb, städ och träning, och sova såklart haha, men det är faktikst så mina dager ser ut när jag jobbar! Jaja, skriver mer senare :)

Sova är det enda jag kan?

Haha jag fick inte mycket städat idag kan jag lova! Efter att jag och mamma ätit middag idag la jag mej på soffan och tvärslockna! Vaknade för 10 min sen kanske, håller på med lite fika nu som jag ska äta i sängen till en film eller nått sen somnar jag väl igen haha! Så nu säger jag god natt :)

Trötter

Hallå! Jobbade 7-12 idag sen gick jag hem och hängde upp tvätten sen somnade jag framför tvn tills mamma ringde och väckte mej halv 4 då gick jag in på stan och handlade mat med mamma. Nu har vi nyss ätit och jag är proppmätt! Blir nog en till tupplur nu haha! Sen ska jag städa upp här och sen har jag tänkt att jag ska ut och springa en sväng men jag har sån jäkla träningsvärk sen igår så vi får väl se hur det går med det ;) Imorrn ska jag ut iaf haha!

Ur form!

Idag efter maten kom Anna och hämtade mej och vi åkte till elljusspåret för att springa, för vi skulle ju träna varenda dag hela sommarlovet bestämde vi innan sommaren men hehe ja, vi börjar lite senare! Istället för att träna varje dag har vi festat och legat hemma i sängen/soffan och ätit, sovit och sett på film haha! Så ja det kändes idag när vi var ute och sprang! Vi var ute i 30 min och jag var allvarligt helt död! Nu känner jag mej faktikst lite mer motiverad till att fortsätta träna för så här kan jag ju inte ha det haha!

Efter springturen åkte jag hem till mamma där jag är nu, har en tvätt i maskin som är klar om en halvtimme så tills dess hade jag tänkt städa lite och sen efter ska jag nog lägga mej och se på vänner eftersom jag ska ju upp och jobba imorrn! Jobbar 7-12 imorrn så det är ju inte så farligt dom passen brukar gå fort. Det ända jobbiga är ju att ta sej upp på morgonen!
Men nu ska jag kila, ha det så bra :)

Bortkastad dag

Jag och Anna är sjuka! Vi sov till halv 1 idag, då klev vi upp och åt frukost sen la vi oss igen och såg klart en film vi somnade till igår. Efter filmen låg vi kvar till kanske 3 då klädde vi på oss och gick ut och satte oss i hammocken ett tag.
Nu är vi iaf hemma hos mej och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu? Pappa kommer snart hem och då blir det väl någon middag sen ikväll åker jag tillbaka till mamma i kramfors för jag ska jobba imorrn, känns lite jobbigt!

Nu ska jag gå och vara social med Anna igen haha! Hörs senare :)

Ida här

Haha ja jag ser ju att Anna har varit här och gästbloggat, borde väl förstått det när hon undrade vad jag hade för lösenord hit ;) Men iaf, jag ska försöka bli bättre på att blogga! Nu tar ju jobbet upp mycket tid och så fort jag är ledig är jag ju med Anna och Malin men jag ska försöka!

För tillfället är jag hemma hos pappa men det är bara jag och Linnéa här, vi håller på att laga mat, kroketter, kyckling och sötsur sås haha, lite konstigt blandning hörde jag nu men skit samma det blir säkert gott! Efter maten ringer jag Annapanna och ber hon komma och hämta mej och vad vi ska göra ja det kan ni ju läsa i inlägget nedanför haha det var så jag fick veta det iaf! ;) Vi hörs då!

Anna gästbloggar!

Hejsan!

Som ni vet är Ida verklien KASS på att blogga, jag tjarat på henne dagligen(nästan iallafall) att hon ska börja men hon tar aldrig tag i det. Sedan hon bloggade sist har hon/vi hunnit med mycket, Studenten har varit massvis med fester Stadsfesten hamnfesten  midsommar  ida har fyllt 18!:D Gatufesten som gick av stapeln i helgen och hur mycket annat skoj som helst. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja?

Men i sommar har iallafall Ida flyttat in till mig, är här praktiskt taget all hennes lediga tid. Hon fick jobb på Viktoria gården i kramfors det är ett ålderdomshem, så hon svek mig hahah! Så när hon inte jobbar är hon här så leker vi och hittar på massa skoj , Med Malin också såklart!

Ida kommer hit till mig idag och stannar väl tills i morgon  tror jag för hon jobbar på torsdag, vi ska mysa se film och ha det gött ikväll jag bakar nu så det blir nybakade bullar och sommarsaft ikväll till allsång på skansen iallafall. Nu ska jag kila och städa upp lite på rummet lär ändå se ut som ett bombned slag när ida åker i morogn .


Men jag älskar henne mycket ändå:)

Puss och Kram Anna

RSS 2.0