ANNAS PLACE!!

Hallå :)

Har inte kunnat blogga något förns nu för jag har inte haft tillgång till någon dator förns nu! Dagen började iaf med dietik och dietmatlagning men vi bakade istället tills nästa vecka då vi ska ha en träff alla HR 1or, 2or och 3or! Medans jag stod och rullade en massa chokladbollar tänkte jag för mej själv "chokladbollar? verkligen? går jag TREAN på gymnasiet och står och bakar CHOKLADBOLLAR en måndagmorgon för att sedan sluta för dagen?!" Hahaha ja tydligen....inte för att jag klagar ;)

Sedan åkte jag till kramfors och träffade Malin och Anna, jag och Malin hade tid i bollsta kl 15 för att pierca oss, jag i bröstet och Malin i naveln, är mycket nöjd och det gjorde inte alls så ont som jag befarat haha! Och nu befinner jag mej hos Anna :) Ska sova här inatt och imorrn åker jag till Sollefteå igen för EN ynka svenskalektion sen åker jag tillbaka till Ullånger för jag är ledig på onsdag haha! Men nu ska jag kila, är svintrött! Jag och Anna ska lägga oss och se på Män som hatar kvinner och jag kommer inte kunna hålla mej vaken ens halva filmen! Puss och godnatt

Nattblogg

Ja hej... kul att väckaren ringer om 4 och 1 halv timme och här ligger jag! Hur pigg som helst!! Nej men nästan. Malin hon somnade så fort hon la sej i sängen, jag la mej och såg på två One tree hill avsnitt och här ligger jag än! Tur jag inte har någon jobbig dag på skolan imorrn hehe, jag har en lektion, dietik och dietmatlagning, den börjar halv 9 och slutar halv 12, sen drar jag till Kramfors för jag och Malin ska på äventyr ;) Föresten så har jag kommit på vad jag gjorde fel sist jag försökte ladda upp en bild på mitt schema så jag lägger ut det nu istället!



Såhär ser alltså min vecka ut, diet och dietmatlagning imorrn, projektarbete och svenska B på tisdag, ledig onsdag, projektarbete på torsdag, ledig fredag...jag ska inte klaga va? haha

Nej nu ska jag försöka sova! Även fast jag vet att jag ljuger för mej själv nu, det kommer sluta med att jag sitter och läser bloggar och lyssnar på musik, just nu är det partymusik som gäller!

David Guetta ft. Akon - Sexy bitch
Jay-z ft. Rihanna och Kanye West - Who runs this town
Lady Gaga - Silly boy


God natt på er!

Malin is here

Hallå :)

Nu är jag tillbaka i Sollefteå igen med Malin med mej! Men hon är ute och springer för tillfället för hon ska ju vara så himla duktig hela tiden även om man festade igår och är sjukt sliten idag och får faktiskt bara ligga hemma och slappa ;)

Kramfors

Malin och Anna övertygade mej att åka hem en sväng idag så nu befinner jag mej alltså i Kramfors, jag tog bussen hit och på bussen träffade jag Fredrik, han var påväg till Enköping, det var mycket trevligt det var länge sedan jag träffade han! Om någon timme när Malins match är slut i Bollsta kommer hon och hämtar mej och jag följer med henne till Ullånger för att umgås med mina favorittjejer :) Vet inte vad vi ska hitta på riktigt men jag tror att dom ska följa med mej till Sollefteå sen och hålla mej sällskap!

Dagen efter

Hejsan!
Jag har precis vaknat och är lite sliten sen gårdagen hehe men det är det värt för jag hade superkul :) Vi var hos Kattis och förfestade igår sen åkte vi som sagt vidare till Valvet! Tänkte bara lägga in lite bilder från igår för snart kommer Annacarin och Kattis och vi ska på Sibylla och äta!










Skål

Skål på er! Nu är det fest! Nej inte riktigt än :P Men om ett tag! Än så länge är jag Annacarin, Maja och Emma kvar i min lägenhet och gör oss i ordning jag har bara håret kvar! Sen ska vi till Kattis och förfesta :) Sen blir det krogen, Valvet, jag har aldrig varit på krogen här i Sollefteå så det ska bli spännande :)

Bloggar och berättar om min kväll imorrn! Puss på er och ha så kul ikväll!

Fest lördag

Hallå!

Hahah, jag ser att Anna har varit här och fixat och donat, TACK Anna ;) Och jag försöker faktiskt bli bättre på att uppdatera!

Det vart inge mer bloggning igår iaf som ni kanske märkte, men det vart lite ändrade planer, jag fick ett sms av Anna i min klass som hade dryck på förmiddagen där hon skrev att vi hade ingen samhäll idag för dom hade fixat så att vi fick nån hemuppgift istället för annars hade dom som hade dryck ett så långt hål. Så då ringde jag upp Annacarin som jag visste skulle till sundsvall men jag hade tackat nej när hon tidigare hade frågat om jag ville med eftersom jag hade skola, men när det inte vart nån skola så tänkte jag att då kan jag ju följa med! Så så blev det hon kom och hämtade mej och Emma i sollefteå vid kvart över två eller nått sånt! I Sundsvall hittade jag en massa smått och gott :) Bla en svart skinnjacka jag har velat ha jättelänge!


Den blev det, från cubus :) Kostade 499 kr, ett riktigt kap och jag är jättenöjd!

Sen köpte jag även en parfym, J.Lo - Live, har haft den förut och tycker jättemycket om den, köpte även en oversize stickad kofta från gina och ett vanligt vitt linne, och en svart kjol från monki som jag ska ha på mej ikväll, köpte även örhängen, armband och annat sånt.

Ikväll är det fest i sollefteå iaf! Ska bli tråkigt att inte Anna och Malin är med :( Men jag får träffa dom på måndag iaf! Och det blir nog roligt ikväll ändå haha! Sitter och taggar nu med låten Akon ft. David Guetta - Sexy bitch. Sitter och äter frukost med mamma nu men om ett tag kommer Annacarin och hämtar mej för vi ska till härnösand och hämta Maja sen bär det iväg till Sollefteå :) Bloggar mer senare idag! Puss

JÄVLA-HEADER

Anna här!

Har finslipat på Idas blogg nu, ni ser att dem fula lila rubrikerna och sträcken under inläggen är borta. Och är svarta.  Men jag får fan inte till hennes jävla skit header. Den bill inte få plats på längden. Har försökt att göra mellanrukm mellan headern och blogginläggen men det funkar inte. Skiter i det idag och gör det någon annan dag då jag inte bryter ryggen av stolen.

Ska se om Ida äns märker något på bloggen;) Egentligen borde jag inte skriva nått i bloggen bara för att se om hon märker att jag gjort om men, Hahaha jag gör det ändå. Hon märker nog inget som vanligt:)

Ni glömmer väl inte att kika in i min blogg, den är ju ballare än idas, eller okej är den inte men mer uppdaterad än Idas iallaflal. Puss och kram!

Friday

Hejsan!
Glömde bort att blogga igår haha, men det hände ändå inte så mycket igår, jag hade två lektioner sen var jag ner på stan med Mia och Lydde.
Idag börjar jag inte förns 15.00, SJUKT jag vet så man måste ta en sen buss hem till Kramfors men jaja, så är det. Vi har iaf samhäll då. Nu sitter jag bara vid datorn och vet inte riktigt vad jag ska göra fram till 2 halv 3 då Mia ska komma och hämta mej och vi ska åka upp på skolan, blir förmodligen One Tree Hill i ett par timmar haha!
Nej nu ska jag ringa Lydia, bloggar mer när jag kommit hem till Kramfors! Puss

Dag 3.

God morgon!

Nu väntar ännu en skoldag! Jag börjar inte förns 11.50 idag så det är ju skönt, nu sitter jag bara på att Mia ska komma och hämta mej :) Skriver senare! Puss

Andra dagen avklarad

Hej
Kom hem för inte så länge sen, har inte varit i lägenheten på hela dagen! Imorse kom Mia och hämtade mej och vi åkte på den kära skolan... först upp hade vi svenska, sen religon som faktiskt verkar ganska intressant, iaf det mest intressanta vi har haft hittils, vårat schema verkar bara bestå av samhäll religon och svenska? Alltså jag har så sjukt slappt schema i år det är inte sant, ni ser ju själva hur min nästa vecka ser ut?!

Jaha.. jag skulle just ladda upp en bild här på mitt schema men det gick visst inte? Vet inte varför men jag får göra det sen iaf, schemat är iaf helt sjukt, nästa vecka har jag 4 lektioner, 1 på måndag, 2 på tisdag och 1 på torsdag och är ledig onsdag och fredag haha, det är ju inte helt fel?

Efter skolan gick jag med Lydia och Sara och åt på city och snackade lite om vad som hänt i sommar och så sen gick vi och mötte Mimmi och gick hem till Sara och kollade på bilder från när dom var i Turkiet, så himla roligt! Och jag vart så jävla taggad på att åka utomlands själv!! Men nej, nu ska vi sitta i skolbänkarna och läsa samhäll och religon för det är ju så himla kul.... nej nu ska jag lägga mej och se på one tree hill i min mysiga lägenhet, har städat och tänt ljus och grejer här, jättemysigt :)

Första dagen avklarad

Hejsan

Det första som hände imorse var som vanligt första dagen att man skulle i samlas i samlingssalen och lyssna på rekotorns tal med hans sövande röst, en positiv tanke hade jag i huvudet då och det var ju att imorse var sista gången jag behövde lyssna på det där talet! Sen gick man som vanligt till respektive klassrum med klassen och fick scheman osv, sen hade vi en liten rast och sen samhäll, INTE kul, inte för att vi gjorde så mycket idag men jag känner på mej att det är ett ämne som inte kommer ligger på min topp 5 lista!

Efter skolan åkte jag Mia, Anna, Jimmy och Anton ner på stan och fikade på hullsta :) Men det var fort gjort och när vi var klar med det var klockan bara 12 eller nått sånt och då sa Mia att hon behövde åka till Junsele och hämta lite grejer till lägengeten hennes, så jag och Anna följde med henne dit. Jag somnade på hemvägen haha! Har nyss kommit in i lägenheten och har lagt mej i sängen med datorn på magen och nu hade jag tänkt lägga mej och se på One tree hill innan Mia ringer för då ska jag kila till henne och vi ska se på film och äta haha!
Puss

Då börjar vi, första dagen

God morgon!

Någon som vill skjuta mej nu? Första skoldagen, känns INTE kul, tur det bara är ett år kvar! Och förhoppningsvis kommer det gå lika fort som dom förra två. Malin och Anna kom igår iaf :) Det vart inte mycket sova för oss inatt! För det första har vi vänt på dygnet, eller jag och Anna iaf, Malin somnade ganska snabbt, fast hon vaknade nog lika snabbt av mej och Anna haha, vi låg uppe till två och fnittra som småtjejer haha! Men vi tog oss upp imorse iaf och förmodligen så behöver vi inte oroa oss för att inte kunna somna i tid ikväll!

Men nu åker snart och Malin och Anna till kramfors och Mia kommer snart och hämtar mej så jag måste kila! Hörs sen.

Sollefteå?

Hejsan

Fyfan vad min lägenhet såg ut idag när jag och mamma kom hit! Haha, jag och Anna orkade inte städa upp efter oss sist vi var här och det hade jag ju såklart förträngt, så jag fick en smärre chock när jag kom hit idag! Men det gick bra, nu är det diskat och städat här :) Förutom dammsuget hehehe, för det är så pinsamt att jag vet inte hur man byter dammsugarpåse? Och den som är i är helt full, så jag får vänta med att dammsuga tills nån med lite högre iq kommer och hjälper mej med det!

När det var städat och klart gick jag till Mia en sväng och tittade in hennes nya lägenhet som var mycket fin och mysig :) Vart inte där så länge, nu är jag hemma i lägenheten igen och har tänt ljus och sånt mysigt :) Det enda pluset med att vi börjar gå mot mörkare tider, det är så mysigt med värmeljus och smålampor i fönstren! Sen om en timme kanske kommer Anna och Malin och leker med mej!

Och ja just ja, ni ser kanske att det är ju ny design nu! :D PUSS på Anna som fixat det :) Ska tydligen fixas mer när hon kommer, så den är inte helt klar!

Puss

NY DESIGN

Hej Anna här!

Har suttit med Idas jäkla blogg och krångngar nu över en timme snart ger jag upp. Hon hotade mig praktiskt taget till livet och sa "om du inte går en ny bloggdesign till mig tänker jag inte blogga häller" så med pistolen mot tinningen så har jag nu gjort det. Men jag får fasen inte bort den extremt störande kanten som är under headern så den blir alldeles förstörd och är för trött för att fatta hur jag ska kunna byta den lila textfägen och ramfärgen till svart.

Men hon kasnke dödar mig inatt? För jag inte har gjort klart den helt. Tänkte fortsätta med bloggdeisgnen hemma hos Ida sen så hon kan säga hur hon vill ha det. Nu har jag mest gjort lite grunder tagot bort "OM" i menyn och lagt en vit bas och ny header osv. Ska göra lite mer finslip sedan ändra textfärg osv. I den mån jag kan är ju inte direkt något proffs på bloggdesigner snarare tvärt om.

I morgon är det första skoldagen för alla oss tre så jag och Malin ska åka upp till Ida i sollefteå klockan 9 och spendera sista sommarlovs natten ihop. Vad hemskt det låter:/ Jag får en klump i magen av ångest vill inte att sommaren ska vara slut. Jag är bra på sommar jag älskar sommar.

Men om ni tycker Idas bloggdesign ser koko ut nu så är det därför den inte är klar det kommer bli bättre. Men just nu orkar jag inget mer är så trött!

Puss och kram ps. Ida vet inte att jag gästbloggar hos henne nu. ds!

Packning och rock

God morgon! 
 
Eller god förmiddag kanske föresten? Såg att klockan var ju ganska mycket nu haha! Jag håller iaf på att packa för fullt här och det ser ut som ett bombnedslag samtidigt som jag ser/lyssnar på en rock konsert pappa har lagt in på min dator, Live Aid heter den, riktigt bra faktiskt! Men nu hinner jag inte skriva mer för om en timme kommer mamma hem och då ska jag ha packat klart och vi ska åka till Sollefteå! Sen ikväll kommer som sagt min tjejer :) Puss påer, bloggar mer när jag är i sollefteå!


Dags igen?

Hejsan! Nu var det ett tag sen jag bloggade, men nu börjar skolan och rutinerna igen så jag tänkte varför inte börja nu igen då? Det känns mycket lättare att blogga då tycker jag, mer att berätta och så haha!
Sitter iaf hemma hos mamma i kramfors nu, åkte från pappa i ullånger tidigare idag efter att ha bott där i en vecka, men ja, skolan börjar på tisdag och jag måste tillbaka till sollefteå för ännu (dock sista!!) skolår, vilket inte känns ett dugg kul, men som sagt bara ett år kvar så det är väl bara att härda ut!
Imorgon åker jag till sollefteå, malin och anna följer också och sover med mej första natten vilket känns bra! Det är tur jag har mina tjejer!
Sen jag kom till mamma har jag inte packat ett dugg, vilket var planen, men det hinns med imorrn så! Istället har jag suttit vid min nya dator (jag köpte pappas imorse för min egna går på sista versen) och laddat hem lite filmer så jag har nått att göra om kvällarna i sollefteå! Jag ska lägga mej och se en nu också, vet inte vilken än men, har laddat hem sex and the city filmen, marley and me och bride war. Bloggar mer imorrn! Puss


Bara för Annas skull :)

Hejsan! Ja just nu bloggar jag bara för annas skull för jag har inte så mkt att blogga om haha! kan ju iaf berätta att jag jobbade min sista dag idag för i sommar, ska bli rätt skönt med en veckas lov innan skolan börjar igen! ska duscha och packa och grejer nu för sen drar jag till brudarna i ullånger :) ha det bra! puss

RSS 2.0