Gott nytt år!

God morgon!

Ja nu är det alltså nyårsafton.. skönt! Nog för att det här året har varit riktigt bra iaf sommaren, hur bra som helst med mina tjejer :) Men året kunde inte ha börjat sämre och jag kan inte fatta att idag är det ett år sen Arvid dog.. känns fortfarande lika overkligt. Ska ut till Nora på graven vid 1-tiden, ska möta Carro, Emma och några fler från gamla klassen där, vi som gick i samma klass som Arvid från dagis till sexan, sen gick jag ju i samma skola som Arvid hela 7an till 9an och upp till 2an på gb, så han hade ju som följt med hela livet.. det är så konstigt.

Det är väl den enda plan jag har nu på nyårsafton, sen ska jag väl hem till sängen med mina revben igen, inte kul :( Ser att Anna har varit här och gästbloggat :D Alltid lika kul ;) Och fan vad vi längtas till 2010!!! Studenten, fyyyfaaaan vad skönt alltså, ska bli underbart!

Men nu ska jag krångla mej upp ur sängen och få i mej lite frukost! Vi kanske hörs senare! Annars hoppas jag alla andra får ett bra slut på 2009 så hörs vi 2010!

Puss!

Anna gästbloggar!

Psst vet ni, det är sista dagen på 2009. Känner ni vemodet? Nej inte jag heller inte ett dugg. FAN VAD SKÖT ATT DET HÄR ÅRET ÄR ÖVER. Fast det har varit rätt okej ändå. Det var mest starten och slutet som är dåligt. Det där mitt i mellan var bra.

Året som ni alla vet började ju i katastof och nu kommer det sluta dåligt också. Ida har ju ont i revbenet så hon kommer inte att festa med mig och Malin i morgon. Det suger vi behöver våran älskling att pussa på vid 12 slaget.

Men vad kan vi göra lixom? Hoppas på att Adams fest suger och våldgästa Ida innan 12 slaget. Ja typ.

Jag vill bara Tacka för mig det här året och jag vet att ni älskar mina blogginlägg Ida lika så(A)hihi ;) Sedan ska vi skicka många Pussar och Kramar till Ida och hoppas att hon kryar på sig snart.

Jag hoppas vi får ett ännu bättre 2010 än vad vi hade  2009. Fast 2009 var rätt så bra för oss tre tillsammans tjejer. Nu siktar vi på studenten och no more NORRLAND eller vad säger ni älsklingar:)


Inge nyår för mej..

Hejsan!

Fick inge magsjuka igår, tjoho! MEN, istället så när jag emma och carro var inne på en second hand butik igår så fick jag en liten hostattack vilket resulterade i att nått small till i mina högra revben, inte trevligt... så jag stod där framåtböjd och grina och kippa efter andan, vilket slutade med att carro fick springa och hämta bilen och köra mej till sjukhuset... där dom inte kunde göra så mkt mer än att klämma lite (smärtsamt) och ge mej smärtstillande, hon trodde det var en spricka. Så emma och carro fick skjutsa mej till gunilla som bor i sundsvall där jag somnade som en stock på hennes soffa tills mamma kom och hämta mej och när jag vakna var jag helt groggy! Kul att jag inte hann shoppa nånting heller :(

Så nu ska jag äta smärtstillande i några dagar vilket suger för det är = jag missar nyår... och en massa jobb som jag hade fått. Och jag är redan uttråkad av att bara ligga här hemma i sängen, efter EN dag liksom, vad ska jag göra? Kan ju som inte göra så mkt då min rörlighet är begränsad. Men ska försöka bli frisk till 5 januari!! Måste bli frisk innan dess alltså :P

Imorrn ska jag åka till nora på arvids grav, kan inte fatta att det har gått ett år, det har gått sjukt snabbt och jag saknar dej Arvid!!

Ja nu har jag fått klaga av mej lite här haha, livet känns faktiskt inte särskilt värt just nu!

Hejdå!

Sjuk nej tack

Hallå! Imorse var det riktigt jobbigt att ta se ur sängen :( den är så varm och skön och ute är det kallt mörkt och jävligt!! Jobbar iaf bara till 11 idag sen som sagt sundsvall med emma och carro :D

MEN varför mår jag så dåligt?? Börjar bli lite rädd, mår illa som fan är rädd jag ska spy, vilket skulle resultera i inge jobb eller sundsvall för mej idag och det skulle SUGA för behöver verkligen pengarna från att jobba och behöver verkligen åka till sundsvall för att bränna pengarna jag tjänade förra månaden, nej, men köpa nått att ha på mej på nyår, fast iofs får jag magsjuka blir det ju inge nyår för mej?? Eller ja, spy lär jag ju göra.

Jaja, får se om jag spyr nu när jag kliver från datorn annars blir det jobb och jag hoppas jag inte spyr där, vore förjävligt verkligen!

Ha en bra dag!

You don´t know

Nu är jag hemma från jobbet, skönt! Var och solade efter också för är vit som snö och vill ju se lite fräsh ut på nyår men vad händer då? Jo ingen vet så vem bryr sej om jag ser fräsh ut eller inte?

Sitter och väntar på mat nu är vrålhungrig! Sen ska jag måla naglarna tror jag och duscha sen blir det one tree hill hela kvällen hoho, har laddat hem säsong ett och två så ska sträckse! :)

Imorrn ska jag jobba igen, 7-11, men sen kommer Carro och Emma och hämtar mej och vi ska åka till Sundsvall och shoppa, tjoho! :D Men nu ska jag kila, pusshej.

Workwork

God morgon! Någon annan som är vaken den här tiden på sitt jullov??

Är hemskt trött alltså! Börjar jobbar klockan 7 ska snart dra på mej lite kläder och väcka mamma. Jobbar till 16 idag sen hade jag tänkt gå och sola, sen går jag nog hem och lägger mej och sover, hehe känns som så nu iaf.

Vi hörs senare!

To tired to fight about it

Hejsan.

Var skitkul igår på parken faktikst! :) Idag har däremot varit väldigt seg! Nu har jag packat ihop det mesta av mina grejer och imorrn bär det av hemåt, känns lite tråkigt! Jobbar måndag tisdag onsdag, peeeengar. Sen på torsdag är det nyårsafton och vad händer då? jo ingen som vet.

Aja, ska lägga mej och se på titanic nu och försöka sova vilket nog inte kommer gå så bra då jag sov till två idag och sen somnade jag till i säkert 4 timmar till när jag låg och såg på one tree hill!

God natt

Juldan

Hejsan!

Vaknade upp hos asko och hilkka imorse med emma vid 10 eller nått då gick vi ner och åt frukost och spelade en massa kort.

Nu är vi hemma hos morfar och emma drar över några serier från min hårddisk sen är det party on! Haha på parken i malung, ska bli spännande! Vi hörs imorrn, ha en kul kväll.

japp

som sagt julen suger

nu går jag till emma johnny och dan och umgås jag skiter i att klockan är 01.36.

Julkvällen

Hallå!

Nu är det gjort, frukostest n, luchen, Kalle Anka, middagen och julklappsutdelningen! Har faktiskt haft en trevlig dag fast jag inte ens vill ha julafton.

Är jättenöjd med mina julklappar iaf :) Fick dom tre första twilight böckerna på engelska (den fjärde fanns inte) och Twilight bakom kulisserna där hon som skapat filmerna skriver om hur hon gjort och vad hon tänkte på när hon spelade in filmen, skitkul!



fick även ett armband, en börs, en parfym (christina augilera by night) en temugg, pengar och lite annat smått!

Nu är det inte mycket kvar av kvällen och jag har väl inget planerat heller så det blir väl kanske film eller nått tills jag ska sova! Imorrn blir det fest.

God kväll på er.

Julafton

Ja.. God jul då! Snart är den över.

Igår vart det iaf knäckkok för mej och emma hos asko och hilkka hehe, mycket spännande men det gick bra tillslut! Sen på kvällen vart det bastu ölkorv och en massa skitsnack. Sen vidare till morfar där det var fullt hus och vi drack öl spela gitarr och sjöng!

Nu ska vi snart in till malung och handla lite, vi äter mycket i det här huset hehehhe. Sen så blir det väl vanligt julfirande..



God jul från mej.

Släkten är värst

Hallå där!

Igår åkte jag, mamma och Linnéa till Yttermalung där vi har all vår släkt på mammas sida, det är fullt hus här nu, det är vi 3, två av mina morbröder och en kusin. Vi kom fram vid halv 7 tiden eller nått igår då tog det inte lång tid innan EMMA, Johnny och Dan kom :) Alla 3 mina tremänningar! Även Minna och Leif var hit, mammas kusin med man. Då var det livat kan jag lova haha! Men kul var det :) Nu till morgonen har jag duschat och ätit frukost ska göra mej iordning nu sen dra in till Malung och handla julmat tror jag (det enda jag ser fram emot till morgondagen...).

Vi hörs.

2009

Hallå! Har varit en lååååååååååång dag kan jag lova! Jag och Malin gick som sagt på sjukhuset imorse var där nio, mitt besök gick på ca 30 min var klar halv 10 eller nått men Malin som var inne på akuten fick vänta betydligt längre kan jag lova! Klockan 5 var vi klar där.

Efter fick vi skynda oss hem till lägenheten och slänga i oss middag för att sen åka upp på skolan med Jocke Mia Jossie och Elin och titta på esterternas julshow.

Lägger upp en lista nu för året som snart är över! Snodde den från Lydia!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åh massor, piercade mej, åkte ambulans, var på sundsvalls gatufest och en massa annat.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Inte ett enda!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, Arvid.

5. Vilka länder besökte du?
Inte ett enda, otroligt tråkigt.

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Hm ja det är det säkert men kommer inte på något särskilt just nu.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?

Inget tror jag.

8. Vad var din största framgång 2009?
Blivit mycket självständigare.

9. Största misstaget?
Allt händer väl av en anledning och man ska väl inte se det som misstag...

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Fick ju åka ambulans

11. Bästa köpet?
Oj svårt, min dator kanske haha, köpte den av pappa!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och kläder, eller kanske fest

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Anna och Malin!!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Oj, det går ju inte att svara på det är ju hur många som helst!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Väldigt upp och ned

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Sparat mina pengar haha

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Enkelt, slösat mina pengar

18. Hur tillbringar du julen?
Vill absolut inte ha jul, men det blir iaf i malung hos släkten!

19. Blev du kär i år?

Nej
20. Favoritprogram på TV?

Alltid vänner
21. Bästa boken du läste i år?
LÄTT Twilight-serien

22. Största musikaliska upptäckten?
Åh, alla gammal rock'n'roll, min bästa upptäckt någonsin

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

Kommer inte riktigt ihåg, men gf-biljetter iaf!
25. Något du önskade dig men inte fick?

Kommer inte ihåg!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Firade först med familjen på dagen sen på cesars med Malin och Anna hahah!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Så kan man ju inte tänka!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?

Tja, som den alltid varit kanske?
29. Vad fick dig att må bra?

Anna och Malin! Och såklart mina andra vänner och familjen!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?

HOHO lätt, Jared Padalecki, Jensen Ackles
31. Vem saknade du?
Arvid

32. De bästa nya människorna du träffade?
Tja jag har väl alltid känt Anna och Malin men det var ju inte förns i år vi blev kompisar!


Sollefteå

Hallå där!

Nu är jag i Sollefteå, Malin hängde med hon ska också på sjukhuset imorrn. Vi gick till Mia en sväng där det befann sej lite folk, som vanligt hos Mia haha!

Nu är vi iaf i lägenheten och har nyss fikat och sett på Sunes jul, nu ska vi lägga oss och se på mer haha. Måste säga att jag saknar min lägenhet!! Märker det när jag är här nu :) Men vi hörs mer imorrn. God natt!

God morgon

Jag är så trööööööööötttt.........

3 dagar kvar på gladan nu, helt sjukt att vi varit där i 7 veckor alltså. Det är idag, torsdag och fredag kvar! Ikväll åker jag nämligen till Sollefteå för imorrn ska jag vara ledig imorrn :) Inte för att jag får nån sovmorgon.. ska vara på sjukhuset klockan 8.

Men nu ska jag gå och äta lite frukost! Ha en bra dag.

merry christmas



vet att jag slopar julen i år och egentligen inte vill fira den alls men så länge man ska önska sej så kan jag ju säga att han önskar jag mej i jul.

It´s taking all of my energy

är det här man ska skriva av sej eller?

And all the bad boys are standing in the shadows
A ll the good girls are home with broken hearts


Kramm

Hejsan

Igår vart det fest igen, det vart kramm och jag hade askul hehe. Började på förfest vid hemköp hos Amanda där det var en massa roligt folk jag inte träffat på länge :) sen vart det som sagt kramm, var rätt dåligt med folk när vi kom in så vi satte oss vid ett bord och väntade på att dansgolven skulle fyllas, medans beställde jag och carro varsin sexa tequilashot, det gör vi inte om kan jag lova.... inte gott.

Efter ett tag kom det iaf en massa folk och jag hade en riktigt kul kväll.


jag hedis och erik!


carro emma och niklas :)


carro jag och niklas :)

Nu ska jag hoppa i duschen och fräsha till mej lite sen ska jag följa med mamma till Kina och hälsa på henne och deras nya hundvalp! Hare bra.

Break

Hallå!

Igår var det luciapub i Ullånger! Var där med Malin :) Först var vi hos cissi och förfestade med henne och jennifer. vart inte så många bilder men en har jag nog. Ikväll är det bara att tagga om och gå ut på kramm med carro och emma blir kul :) men blir nog inge röj för mej haha!



hörs!

Magnus in my heart

Hallå :)

Kom nyss hem från stan med Malin hon står i duschen nu. Vet ni vad vi ska göra ikväll? Se MAGNUS CARLSSON hahahah, älska! Vi ska på hans julshow i härnösands kyrka ;) men den börjar inte förns halv 10 så vi ska på donken och äta finmiddag och så innan, mums! Sen ska vi ta med oss varm glögg i termos så vi har i bilen haha och pepparkakor! Ska bli himla mysigt ;)



men nu är det min tur att hoppa i duschen! vi hörs, jag lovar att knäppa många kort ikväll ;)

RSS 2.0