Färga mera

Hallå!

Ännu en dag avklarad på gladan bara 14 dagar kvar nu om man ska räkna jobbdagar!! Inte mkt med tanke på hur mycket vi haft. Nu sitter jag iaf och Lydia färgar mitt hår :) Sen är det förlängningen som ska i! Får se om jag lägger in nån bild idag annars kommer det imorrn. Hörs senare!

You´re the storm

Hej

Gårdagen vart helt klart lyckad!! Hade faktiskt skitkul, jag och Anna lyckades bli polare med Robins band, dom var helsköna haha, men roligast var att en av dom var från yttermalung!!! Där jag har hur mycket släkt som helst och spenderade alla mina sommrar och lov när jag var liten, inte lika ofta numera dock. Liksom yttermalung vad är chansen? den som varit i yttermalung vet vad jag menar, jag älskar yttermalung men det är ju bara för att jag har så många bra barndomsminnen därifrån, men ska man se det utifrån så är det en ganska dösdömd by haha. Han kände tillochmed mina tremänningar, liten värld!

Det vart en riktigt lång kväll iaf, jag och anna kom på valvet alles för tidigt men det gick ju ändå, vart ju mer drag ju mer klockan blev. Och en sen natt blev det! Vi var hemma vid 4-5 nånting och jag lovar att min säng aldrig varit skönare än då! Slänger upp lite bilder från gårdagen, dom flesta har jag tagit av anna då jag själv inte åstadkom särskilt många.


jag, larre och roger (roger var han från malung haha!)

såhär såg jag ut

larre och jag

bästa anna och jag :)

och förköp hade vi haha

mina kusiner frida och sara som vi förfestade hos :)

kvällen fick tummen upp av mej och anna!!


Och imorrn börjar ännu en apu-vecka på gladan, har bara 3 veckor kvar nu av 7, det har gått sjukt fort så dom 3 som är kvar är nog inget att oroa sej för! Och den här veckan ser jag faktiskt fram emot har mkt roligt framför mej! Imorrn kommer Lydia och vi ska sätta i mitt löshår som kom i fredags, äntligen blir jag långhårig! På tisdag är det MANGE som gäller ;) Jag och Malin ska till härnösand och se på Magnus Carlssons julshow hoho. Sen på fredag är jag ledig från gladan och ska åka och julhandla med mamma och Linnéa på birsta!

Men nu säger jag godnatt ska lägga mej och se på supernatural eller nått! Hare bra. Godnatt!

parteyyy

Nu är jag och Anna i min lägenhet i sollefteå vi tog oss hit!! Nu håller vi att sminka oss och har börjat dricka lite vin, eller jag har iaf börjar dricka vin, går lite segare för anna som får flashbacks från onsdagskvällen när hon stoppar glaset under näsan!

Men vi ska iaf ha kul ikväll :) vi hörs imorrn människor!!

HEJSAN

Så jag och Anna har bestämt för typ 20 min att vi ska ta och dra våra arslen till Sollefteå för att festa på valvet ikväll och se robin! Men det går jävla trögt för oss! Som om gud inte vill att vi ska festa ikväll? Det går trögt att få hit Anna iaf, hon skulle ta en buss 12.20 men sen smsar hon mej och fråga om jag kan gå in och kolla om det var nå bussbyte på den och när jag går in och tittar ja vad ser jag, den går till härnösand först?! Men då frågade jga mamma och vi kunde hämta henne i lunde hon kunde ju kliva av där och det gick mamma med på men vad ser vi då?? Jo det är ju en linje 100 buss, den går alltså inte ens till lunde den går ju raka vägen, e4an, till härnösand det sög. Nu vet jag inte riktigt vad som händer hon sa att hon skulle ringa mej snart men det var en stund sen så jag vet inte riktigt vad som händer? Men när hon väl tar sej hit iaf så tar vi mammas bil till solle och det blir nog en rolig kväll haha även fast det inte verkar som varken jag eller anna är särskillt tagg!!

Aja, vi hörs mer sen! puss

Back on track

Hejsan! Haft ett litet break härifrån, vilket jag inte har allt för sällan men ändå haha!

Har ändå inte så mycket att berätta numera, alla dagar ser som likadana ut nu under praktiken :P Mitt löshår som jag beställde i början av veckan kom idag iaf så jag har hämtat ut det, yey! Lydia ska sätta i det i början av nästa vecka :)

Och jag har gått och blivit sjuk, var fan kom det ifrån?? Hemskt irriterande och jobbigt... har haft bergochdahlbane feber sen igår eftermiddag och en hemsk hosta och det kom verkligen från ingenstans!! Skulle egentligen gå och vaccinera mej mot svinisen för andra gången idag men det får man ju inte göra när man har feber så icke. Och jag och Anna har ju tänkt gå ut imorrn haha egentligen är vi ganska dumma, jag är sjuk och Anna är bakfyllesjuk? eller nått haha sen i onsdags när hon hade 200dagars så ingen av oss är ett dugg taggade men vi ska då envisas med att åka ändå. Så ja det blir nog sollefteå imorrn! Men vi hörs mer imorrn vi kanske är mer taggade då? :) Puss påer.

NEW MOON

Hej lite seg på att uppdatera men skitsamma! Igår var det väl ingen som gick miste om New Moon-premiären? ;) Jag Anna och Malin var iaf och tittade på den i övik och den var fan hur bra som helst! :D Tillochmed bättre än första!! Och nu har jag twilightfrossa igen haha.


(snodde bilden av malin!)
Det här var igår innan bion hos Malin där vi åt gott :)

Nu är jag hemma hos pappa, gör inte så mkt ska snart gå ut en sväng i det fina vädret hade jag tänkt, känns som jag aldrig sett solen förut! Så underbart att den behagar visa sej för en gångs skull!!!

Ha en bra dag!

1 dag kvar!!!!!

1 DAG KVAR, jag dör haha, imorrn får vi äntligen se filmen :D Längtas som en tönt!

En dag till avklarad på praktiken idag iaf, och imorrn är det helg ska bli otroligt skönt! :) Nu ska jag titta klart på That 70s show och dricka te! Hörs sen.

It´s just a little to late

Hej

orkade inte blogga nått igår som ni kanske märkte. Idag har iaf varit en lång dag och jag kommer snart att slockna! Först hade jag praktik 9-14.30 sen gjorde jag på viktoriagården 16-21 så nu är jag trött jag kan lova så ska hoppa i säng och se på supernatural nu! Men först måste jag bara säga TVÅ DAGAR KVAR hohohoho :) Ni vet väl alla vad jag snackar om?? NEW MOON! lovely!

Nu godnatt!


Your face is a place like home

Jag la mej inte och såg på supernatural efter maten, jag satte mej här vid datorn och fastnade på nått spel jag har på datorn men nu ska jag minsann lägga mej och se på det och äta en massa glass! Ha en bra kväll, vi hörs imorrn.
Puss!

We don´t celebrate mondays anymore

Hej

Var ensam idag på praktiken för Lydia var i sollefteå men gick bra ändå, men är glad att jag har praktik med Lydia! Gud vad tråkigt det är att vara ensam där!! Jag var snabb och diskade undan det mesta fort så jag fick gå hem klockan halv 3 då gick jag hem i spöregnet, bytte om och gick sen ut på en springrunda! Duktig idag ja :) När jag kom hem så duschade jag och städade upp lite här nu väntar jag på god mat, currykyckling och ris, sen lägger jag mej förmodligen i sängen och ser på nån film eller supernatural :) Puss

The world´s a better place when it´s upside down boy

God morgon

Ja nu väntar ännu en veckas praktik, hoppas den går snabbt för ni vet väl vad som händer på fredag? ;) NEW MOON, tjoho! Sitter och dricker te och äter knäckebröd mackor nu sen ska jag gå in på stan och möta Lydia sen Gladan.

Vill tipsa om en låt innan jag går! Gabriella Cilmi-Sweet About Me

Jag hatar dagen efter

Hej!

Shit idag är det inte roligt att leva!! Usch mår inte bra alls alltså, har legat i sängen hela dagen och sett på supernatural vilken hade varit ganska skönt om det inte vore så att jag varit rädd för att spy så fort jag rört på mej! Nu är det iaf mycket bättre har ätit middag och så. Ska ta och koka lite te nu och lägga mej till rätta i sängen igen :) Men gårdagen var iaf jättekul! Och jag sjöng en massa kareoke hahah det trodde jag inte...

Orkar inte skriva nå mer nu och förmodligen inte senare idag heller haha, så vi hörs imorrn! Puss



Linnea jag och mamma innan kalas



systeryster och jag

Kalas!

God dag.

Vilket pissväder det är idag!!! När jag följde Anna till bussen idag höll vi på att frysa ihjäl, inte kul! Sen att det inte kom en buss och vi stod där och väntade aslänge ändå gjorde nog att vi frös lite mer haha! Det slutade med att Ingela fick komma och hämta henne!

Nu ligger jag i sängen och har nyss sett på supernatural, nu ska jag gå och klä på mej och sminka mej osv, ska nämligen på 40-årskalas idag! Ska bli kul, det är en kompis till familjen som fyller år!

Så jag tror inte jag bloggar nå mer idag så vi hörs imorrn! Puss

Fredag den 13

Hallåhallååå!

Äntligen fredag, asskönt :) Anna gick med mej hem efter gladan idag vi la oss i bäddsoffan när vi kom hem och såg på In the land of women fast Anna somnade och missade mitten hoho! Filmen var iaf rätt bra men jag vart astrött men lyckades hålla mej vaken!

Nu är det iaf Idol som gäller, inte för jag är ett stort fan men Anna är det och tvingar mej titta! ;) Men vi hörs mer imorrn! Pusss

Prommis och pankisar

Hallå! Och förlåt för seg uppdatering, har haft Lydia som inneboende här i veckan och har inte suttit så mycket vid datorn!

Efter praktiken idag så var jag och Lydia ute och gick en sväng och nu håller vi på att steka pannkakor :) Senare ska vi till Anders och Matte och ha ännu en movienight! Och imorrn är det fredag UNDERBART! Och Anna kommer hit och sover över MER UNDERBART hoho :) Haha och jag läste just att hon gästbloggat här, hon är bäst och får mej på så mycket bättre humör :D PUSS OCH MASSA KÄRLEK HENNE! Och Malin ofcourse :) Men hon kunde inte komma imorrn för hon ska på bio :/ Men nästa helg så ska vi 3 på bio, och inte vilken bio som helst vet ni!! New moooooooooon hoho :) Fan vad jag och Anna har längtat efter den här filmen! Sen typ 169 dagar tillbaka haha ;)

Sen på lördag blir det 40års kalas för mej mamma och Linnéa ska också bli roligt :) Känner mej lite gladare nu faktikst, vet inte vad som gjort att det vänt? Kanske Annas fina inlägg :)

Men nu ska vi äta dom goda pannkakorna! Vi höres imorrn! Puss :)

Anna gästbloggar!

Psst, vet ni vad?
Jo jag har världens bästa vän Ida öberg heter hon visst. Hon är allt man kan tänka sig. Rolig, snäll, bra humor, omtänksam, bäst, trevlig, söt, snygg, slav(skämt och sido). Ja hon har allt och jag älskar henne.

Måste även påpeka att jag saknar hennes riktiga jag. Hon har varit rätt ner ett bra tag som ni kanske märkt i bloggen. Men hon har sina skäl, men om 10 dagar är det äntligen då menar jag äntligen dags för något vi väntat på nu i drygt 160 dagar. NEW MOON premiären. Då kommer hon sväva på moln ett tag kan jag lova er.

men skulle bara säga att jag

ÄLSKAR MIN BÄSTA BÄSTA BÄSTA VÄN IDA ÖBERG DU ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR DIG!<3

ps. Malin tillhör också detta men kan inte hennes lösenord på hennes blogg så kan inte kärleksförklara mig till henne Ds.


PUSSAR&KRAMAR från mig!

siiiiiiiiiiick

hallå!

det vart ingen praktik för min del idag (inte för lydia heller men hehe) nej det vart vårdcentralen hela förmiddagen. inte för att jag blev nå klokara där hehe har nämligen väldigt tungt att andas och har haft så sen i lördags så mamma tyckte jag skulle till vårdcentralen och förhoppningsvis få nån bricanyl eller nått jag vet inte, har haft såhär förut också så. Men doktorn tyckte annat haha, jag satt alltså och hade svårt att andas och kurade ihop mej för jag frös så för jag har fortfarande feber från och till sen jag vaccinerade mej, men doktorn tyckte att jag skulle gå och simma?? öppna bröstkorgen typ. För att hoppa i en kall pool och simma är ju nått jag känner för när jag har feberfrossa och knappt kan andas! eller?

Jaja, när jag kom hem från vårdcentralen så åt jag och mamma lunch sen gick jag och la mej i soffan och sov till typ halv 6! inte bra, men kommer nog kunna somna ändå sen är trött fan hela tiden! Men nu ska jag se på tv eller nått! hejdå

nostalgisk

Har suttit och läst tidigare inlägg här i min blogg, bland dom första och hittade ett inlägg som får mej att känna mej lite bättre till mods just nu:

"Livet leker :)

Klockan är nu 1.20 och jag ska upp tidigt imorgon för att gå på skolan och ha nationellaprov i matte, men vet ni vad? Det bryr jag mej inte om :) Sitter bara och tänker på hur bra jag har det just nu!! Jag mår så jävla bra, jag har dom bästa vännerna man kan tänka sej, snart blir det sommarlov och en massa massa kul, livet leker och jag förtjänar det haha! :) Och till helgen är det crousing och då hoppas vi på fint väder människor! För då ska vi ha svinkul :)
Såklart har livet sina uppochned gångar och just nu är det upp upp upp, och det är grymt skönt för det har varit väldigt ned väldigt länge så det här känns helt underbart ju :) och jag tänker inte sitta och oroa mej för att det ska gå ned igen, gör de det så gör det väl de, jag har lärt mej att man tar sej faktiskt upp igen!
Nu ska jag lägga mej och se på vänner igen haha, känner mej lite nördig med det här inlägget men jag låg och tänkte på det och tyckte att det var värt att skriva här! JAG MÅR BRA :)

PUSS"


Se, jag vet ju att det där stämmer! Fast allt känns ändå rätt neråt just nu. Men ja, som jag själv skrivit det går ju upp nångång också!

Och btw så saknar jag mina annas och malins galna tider haha, men det tar vi nog tag i snart igen, det behöver eller hur tjejer?




Lay down

Kom nyss hem till mamma från ullånger! Var skönt att träffa tjejerna igen :) vi åkte först till malin och åt toast och snacka massa tjejsnack sen skjutsade vi hem anna när vi skulle äta sen låg vi bara och såg på tv hela kvällen, skönt!

Men nu är jag som sagt hemma igen, har lite jag vet inte andnöd? andsvårigheter? lite jobbigt och ger mej lite smått panik nu och då men det går väl över snart. Imorrn är det iaf praktik igen och jag vill inte. Vill ingenting. Är så jävla less nu och allt går bara åt helvete så varför göra nånting? Äh vad negativ jag är nu. Men ja, jag är ju det? piss.

Nu ska jag lägga mej och se på two and a half men och supernatural. God natt

alice in chains

Hallå.

Kom in för en stund sen från en timmes prommis med hög musik i lurarna, skönt! Nu ska jag snart platta håret och äta ett äpple sen ska jag ta bussen till Ullånger och träffa Malin och Anna tjoohhoo :) förövrigt är jag rätt less och arg så tänker inte skriva mer nu. Hejdå!

Livet är bra gött ibland...

...när sängen, en kall pizza med beasås på magen och Dean och Sam i supernatural väntar!!


Rock on

Hallå!

Har spenderat hela dagen i Nyland på mammas linedance-grej, var ganska kul att titta på faktikiskt haha! Men har blivit sjuk igen, trodde jag hade blivit bättre men har haft feber lite fram och tillbaka idag! Och vill typ klippa av mej armen, den gör sjukt ont!!!

Jävligt tråkig helg iaf... har bara legat hemma i sängen och tittat på olika serier. Imorrn åker jag nog ut till ullånger för att träffa Malin och Anna iaf, saknar mina tjejer! :) Och pappa om han är där!

Fan jag har så tråkigt hahah... sitter och längtas tills jag får beställa löshåret, men till vilken nytta då? Fan aslångt kvar tills jag kan beställa det ju. Går iaf rätt bra att sluta snusa, eller ja, jag håller på med den där onico nu och den funkar väl rätt så bra, men vet inte riktigt hur jag ska vänja mej vid att inte ha nått under läppen? men det ska nog gå bra, kommer klara det här ja :)

vill bara att november ska gå ööööööööövveeer varför känns den så lång? vi är liksom bara 7 dagar in haha! jaja, nu ska jag lägga mej och se nån serie eller nått, eller ska nog spela lite bouncing balls först ;) puss påer.

Saturday night fever

God morgon!

Har varit vaken sen kvart i 8, hur gick det till som? Jo det ska jag berätta, så fort jag har rullat över på vänster arm i natt har jag vaknat för det har gjort så jävla ont så imorse när jag vaknade kunde jag inte somna om. Har nyss ätit frukost med mamma nu och ska snart hoppa i duschen hade jag tänkt. Ska följa med mamma på nått linedance-grejs i nyland idag, vet inte riktigt vad det är men mamma håller på med det där och ville att jag skulle följa med och titta på iaf!

Så ja, vi hörs väl senare idag. Ha en bra dag. Puss!

Vaccin, bra eller dåligt?

Hejsan!

Allt bra med alla? Var nån dag sen jag skrev nu, inte så pass länge så Anna kan klaga på mej men så pass att jag glömt vad som hänt haha!

Haha vafan, tittade nu, jag skrev ju igår?!  Medans jag fortfarande var i Ullånger! Sen for jag ju som sagt till Mamma i kramfors, då var jag på sjukt dåligt humör så gick ut och gick i en och en halv timme med Black Sabbath, Ozzy Osbourne, AC/DC mm på högsta volym i hörlurarna, jävligt skönt, funkar bra för mej haha! Medans jag var ute och gick ringde mamma, vi har pratat mycket om svininfluensan och vare sej man ska eller inte ska ta det där vaccinet, men då hade mamma pratat med nåra från sitt jobb eller nått som sagt att jag var i en riskgrupp eftersom jag har en leverbrist, så mamma ville att jag skulle gå och ta den där sprutan så jag gjorde det :P Den kändes inte att ta, så jag tänkte jaha, det var ju inte så svårt haha! Har ju hört en del som fått så ont och så, men det kom senare ser ni..har så fruktansvärt ont i armen idag! Har haft det sen igår kväll, känner mej lite handikappad! Sen har jag haft feber framochtillbaka och huvudvärk. Inte kul.

Och vad händer i helgen då? Ingen aning, förmodligen blir det en lugn hemmakväll ser det ut som! Men nu ska jag kila, ha det så bra. Puss

Ps. jag har inte tagit en snus sen i onsdags morse, duktig jag! ds.

Back in black

God morgon! Eller ja, nu är det ju förmiddag men skitsamma. Har varit vaken sen 9 men bara legat och tittat på supernatural hela morgonen (är ledig från praktiken idag). Händer inte så mkt idag, eller någon annan dag? Känns jävligt tråkigt. Ska nog gå och sola nu en sväng sen ska jag åka tillbaka till Kramfors till mamma. Så ja, vi hörs sen. Puss!

New Moon

Hejsan!

Praktiken gick bra idag igen, efter gick jag och Lydia en sväng på stan och tittade runt innan hon skulle till bussen. Sen gick jag på mammas jobb och åkte bil hem med henne idag igen haha, fast hann bara hem till mamma i typ 5 min sen tog jag bussen till Ullånger till pappa där jag befinner mej nu :P Har nyss fått i mej lite mat ska snart lägga mej och se på Supernatural tror jag!

Men btw, New moon biljetterna släpptes idag!!!!!!! Fyfan vad skönt!!! Jag och Anna har letat som idioter för vi har trott att dom gått att beställa tidigare, men hur dum var inte vi då? Vi hade ju skrivit in på SF Bios hemsida att vi ville att dom skulle skicka sms när biljetterna släpptes!!! Haha så dumt. Men nu är dom iaf beställda, Anna har beställt åt henne mej och Malin :) Kommer bli kung!!!




Hårförlängning, uttöjning och jul

Hej igen! Nu har jag städat upp på mitt rum tog sin lilla tid men nu är det bra fint här! Nu har jag suttit och tittat omkring på internet, har kommit på att jag vill göra hårförlängning igen, har haft det förut, för ganska bra ett år sen hade jag löshår vid den här tiden, men tog ut det dagen efter nyårafton pga av att jag tog hand om det rätt dåligt hehe, men det ska jag ju såklart inte göra den här gången om jag gör det! Och microringarna hade åkt ut ganska långt och jag tycker det var trassligt och jävligt....låter inte som att jag tyckte det var så kul med hårförlängning? haha men jaja jag vill iaf ge det en andra chans för jag är så jävla less på att vara korthårig!!



Vad tycker ni? :)

Sen har jag börjat bli sugen på att töja mitt öra igen! Har haft det förut med haha, typ 5 mm eller nått tror jag? Sitter iaf och tittar på lite olika spiraler nu det är ju det jag vill ha men måste köpa ett töj kit nu för att komma upp några mm, tror jag skulle få i en 2 kaaaaanske 3 mm nu men jag vill ha lite större än så, inte så stort så att det ser äckligt haha, men typ som förra gången när jag hade 5, kanske jag går upp till 6-7mm.



En sån jag vill ha, eller inte just den där med det mönstret men en sån där spiral!

Så nu är det bara att invänta lönen den här månaden som inte kommer förns i slutet av månaden, hoppas det går fort för just nu är det bara 3 november och jag är redan less, känner på mej att den här månaden kommer suga! (med STORT undantag för New Moon premiären, den kommer äga såklart ;)) Vet inte varför jag känner att november kommer suga egentligen... får ju bo hemma? Det är ett stort plus och känns hur skönt som helst, och det är ju inget fel på gladan, än så länge tycker jag faktikst att det är en jättebra praktikplats, börjar bara komma på mer och mer att HR var nog inte rätt programm för mej, vilket är jävligt smart att komma på i slutet av gymnasiet och man har typ ett halvår kvar? Eller inte...! Men jag vet ju ändå inte vad jag vill bli när jag blir stor och det är ju alltid bra att kunna laga mat eller hur?

Så jag vill att det ska bli december så jag kan beställa mina grejer. Fast praktiken fortsätter ju iofs typ hela december ut också, eller den tar slut 18 december tror jag. Så egentligen ser jag inte fram emot december heller, men mest för att det är jul?! Jag har alltid älskat julen men numera känner jag bara jobbigt jobbigt och åter jobbigt när jag tänker på jul... jag ska jobba 16-21 på julafton, hade gärna jobbat alla juldagar hela dagarna! Vill inte fira jul i år. Känns inge roligt. Julen var rolig när man var liten och man sprang upp tidigt och väckte mamma och pappa på morgonen för att man ville ha julklappar och fråga när tomten kom. Men så är det ju inte längre eller hur? Nej julen kan jag gärna skippa i år. Blir bara struligt när föräldrarna är skilda och man får dåligt samvete för att man inte kan vara på två ställen samtidigt.

Nej nu ska jag nog lägga mej och se på supernatural tills jag somnar, hoppas jag somnar tidigt så jag inte är så trött imorrn! Sov gott alla, godnatt!

Road to nowhere leads to me

Hejsan!

Har alltså gått ännu en dag på gladan och det går fortfarande bra! Inte hänt så mkt speciellt alls idag faktiskt. Lydia åkte hem vid kvart i 3 för hon hade bilskola idag så hon kommer tillbaka imorrn!

Efter praktiken gick jag till mammas jobb och höll hon sällskap men mest för jag var lat och inte orkade gå hem hehe, sen gick jag på stan och mötte upp Linnéa som skulle köpa foundation, jag tror hon äter upp sina? Sen åkte vi hem när mamma slutade jobba. Nu är jag ny äten och ligger och samlar krafter för att ta tag mitt rum som är i stort behov av städning!!!! Det ska tydligen komma sotare eller nått och titta på öppna spisen imorrn som då råkar vara placerad i mitt rum och som det ser ut nu ser men den inte ens pga alla kläder och en madrass som står i vägen!

Medans jag städar ska jag lyssna på min nya favoritlåt!!! Ozzy Osbourne - Road to nowhere!! Undra om jag nämnde den i förra inlägget också? Men jaja den är så bra att den är värd att nämnas flerar gånger!

Vi hörs sen. Puss!

Only for you, Anna!

Ja hejsan :)

Haha ser att Anna har varit här och skrivit igen så jag väl skriver väl ett inlägg nu så hon blir tyst ett tag ;) Eller ja, jag ska väl försöka blogga lite mer hela tiden haha!

Idag har jag ju iaf som Anna informerat er om börjat min praktik på Gladan, ska vara där SJU HELA VECKOR, känns helt sjukt länge alltså :S Och visst det var helt okej där och det har gått jättebra idag känns bara så jävla drygt att vi ska vara där så länge!

Men nu är Lydia här iaf hon kommer bo hos mej lite titt som tätt nu när vi har praktiken här i kramfors, hon är med mej på gladan vilket gör det hela mkt lättare :) Ikväll ska vi till Anders och titta på Baksmällan med han och Matte, tror Anton i min klass som också gör sin praktik i kramfors fast på kramm också ska vara med! Så så ser min kväll ut :) Lovar att jag bloggar mer imorrn haha!

Pusspuss


Ses snart min kära??

Anna gästbloggar!

Hej Anna här igen!

Ida lever men hon är som vanligt kass på att uppdatera. Så därför tänker jag ge er en snabb resume om vad kvinnan gör. I helgen var hon ute och festade som dem flesta andra gjorde på halloween. Inte jag dock jag vågar vägra alkohol. Eller okej jag är för lat ligger hällre hemma oc blir fetast i stan.

Hur som helst hon var ute och festade så okej hon får komma undan med att hon inte bloggade i helgen. Men varför bloggar hon inte idag? Det är frågan ska ringa och skälla ut henne snart. Nu har hon iallafall APU i 7 veckor på Kramm i kramfors, Det gillar jag och Malin mycket. För då kan vi gå och hälsa på henne när vi vill och det är ju bra.

För vi träffas ju nästan aldrig längre när hon går i sollefteå och vi i kramfors, vilket suger hardcore! Men snart är det jullov då kan vi kramas sen börjar nedräkningen på riktigt till studenten 2010 det är inte så långt kvar ändå.

Jaja nu har ni iallafall någor att läsa om, Haha jag kommer alltid in här och flikar in med något skit när Ida inte har bloggat på ett tag. Kanske inte alltid det mest roliga att läsa. Men man kan ju lätt få bloggtorka genom att driva en annans blogg.

Ska klaga lite på henne så kommer hon igång igen. Hon är bara trögstartad.

Glöm inte att kika in på min blogg också, (tycker jag är värld att göra reklam för mig själv, när det är trotts allt jag som skiver) ni hittar mig här !

Puss och kram!


Ps. Only  18 days left! Ds.

Fast förlåt hörrni hon är inte alls på kramm. Utan det är på Gladan hon är i 7 veckor!

RSS 2.0