Seeeegis

Det gick ganska bra att jobba inatt men vid 5tiden var jag förjävla trött alltså! Helt sjukt sen klockan 7 när jag slutade och mamma kom och hämtade mej kom jag på att jag hade dygnat, varit vaken i precis 24 timmar! Sov till 4 idag :P Kommer inte bli lätt att vända tillbaka det här innan måndag, kul!

Har bara legat och segat sen jag vaknade, sett på one tree hill, snart har jag inget kvar att se på :( men nu ska kila! pusshej

Religon

Hej

Sitter i datasalen på skolen med Lydia och väntar på att religonen ska börja, den går förhoppningsvis snabbt för vi började se en film igår som vi ska se klart igår den hette På vägen ut eller nått sånt, ganska rolig faktiskt! Sen ska jag till lägenheten och plocka ihop lite grejer sen åker jag hem till kramfors för helgen, har ingen skola imorrn och ska jobba inatt! Ska bli intressant att se om jag lyckas hålla mej vaken hela natten då jag har varit vaken sen 7 imorse när anna och malin skulle åka med bussen!

jaja, vi hörs. puss

Mys

Hejsan!
Nu är Malin och Anna här dom kom för en stund sen vi har inte hunnit göra så mycket dom har ätit mat, nu står Anna i duschen och Malin pluggar så jag sitter här och fördriver tid, sen kommer det tydligen någon och ska se på film med oss haha, men jag vet vem det är nu så.

Vi hörs mer sen har inget att skriva :P Puss


FREEEEEZING

Hallå!

Sitter på skolan och fryser ihjäl!! Man kan ju fråga sej varför man inte höjer värmen på den här skolan?? Helt sjuk kallt :(

Igår kväll kom Lydia och myste med mej och sov över, vi hade sovmorgon idag och började inte förns 11.20, fruktansvärt skönt! Och fruktansvärt skönt att vi fick skjuts på skolan av Mia för det är svinkallt ute.
Slutar 15.50 idag sen kommer mina tjejer och hälsar på :) mysigt! Men nu måste jag kila för snart börjar samhällen, TJOHO!!

-Anna och Cissi

ändrade planer, anna och cissi ska inte med :( vilket suger men dom är sjuklingar så vi tar det en annan gång när alla är friskisar!

Just nu är malin i duschen, ska hoppa i efter henne sen kommer emma och carro, fort hoppas jag för nu är jag sugen på sylos haha!

Första inlägget 2010 (såklart handlar den om fest)

God morgon!!

Malin har sovit här inatt hon står i duschen nu, idag väntar en rooolig dag haha, ca klockan fyra komma emma och carro och hämtar mej och malin här i kramfors först på listan då står SYLOS, ska bli otroligt gott jag och malin har legat och dreglat över det sen igår. Sen far vi vidare till Solle till min kära lilla lägenhet där börjas med med smink och fix, sen kommer även Anna och Cissi, sen tror jag annacarin kommer också och om hon kommer ensam det vet jag inte, vi är alltså 1,2,3,4,5,6,7 + kanske fler som ska tränga ihop oss i min lilla lägenhet, får se hur det slutar haha!

Sen är det iaf fest :) på appelbergs ska tydligen mycket folk ut! Ska bli kul. Det enda jag oroar mej för, är mitt revben... äter inge smärtstillande längre men det är långt ifrån hundra, så jag är lite orolig över hur jag ska kunna dansa haha? i värsta fall får jag väl sitta och titta på eller nått.. det löser sej :)

Nu kom Malin ur duschen, vi hörs!


Alles för länge sen vi festa med varann alla tre, ska bli super ;) (snott bilden av anna hähä)
<3

RSS 2.0